HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

VIDEO: KONAČAN DOKAZ DA JE JULIA ROBERTS DOISTA U SPLITU Slučajni video otkrio čak i gdje se poznata glumica danas okupala: 'Drž' se, curo!'

 
 Jean-Paul Pelissier / REUTERS

Puna dva dana prošla su od navodnoga dolaska Julije Roberts u Split, a javnost još uvijek nije dobila konačnu potvrdu da je glumica doista noćila u gradu pod Marjanom, piše Slobodna Dalmacija.

Njen boravak u Radissonu, večera u Bokeriji i kava kraj sv. Frane postali su sumnjivi svima nakon što na društvenim mrežama nije izašla ni jedna jedina fotografija slavne glumice u obilasku. U vrijeme kada nam je svima mobitel prirodni produžetak ruke, kako to da nitko nije 'uhvatio' barem dijelić Julijine pojave?

No, evo, konačno je došla i potvrda da glumica uistinu boravi u Splitu. Objavom videa njena ju je kolegica i prijateljica Phoebe Robinson raskrinkala. Ekipa snimatelja i glumaca, zajedno s pridruženim članom, Julijom, uputila se jahtom na Hvar, a 'Zgodnu ženu' odao je njen glas.

"Julia!", doziva je kolegica u videu, a ona joj dovikuje "Drž' se, curo!"

Svima je jasno da se radi o Julijinu prepoznatljivom glasu, a slučajna potvrda obradovala je sve njene obožavatelje. Ekipa se nakon posjeta Hvaru vraća u Split, a koliko dugo će glumica ostati ovdje, ne zna se.

Navodno je prije dolaska u Split nakratko prošla i Dubrovnikom, gdje je kupovala nakit poznate kreatorice Suzane Stanković, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:33