ZAVRŠIO U BOLNICI

VIDEO: MARILYN MANSON TEŠKO OZLIJEĐEN NA KONCERTU Na pjevača pao veliki rekvizit s dva pištolja i metalnom gredom, 15 minuta nepomično ležao na bini

 
 Matt Pruno / TWITTER

Glazbenik Marilyn Manson ozlijeđen je kada je usred koncerta u New Yorku veliki rekvizit s pozornice pao na njega, piše BBC.

Manson je u subotu nastupao u njujorškoj koncertnoj dvorani Hammerstein Ballroom kada su dva velika pištolja spojena metalnom gredom pala na njega. Jedan od očevidaca je za BBC rekao da je pjevač nakon pada rekvizita na pozornici ležao oko 15 minuta prije nego što je na nosilima odvezen u bolnicu.

Trenutno nije poznato kakvo je zdravstveno stanje pjevača.

Anthony Biscardi koji se nalazio u dvorani tijekom koncerta rekao je za BBC da su Mansonovi obožavatelji bili vidno potreseni onim što su vidjeli. "Izvodio je pjesmu Sweet Dreams kada se počeo penjati na rekvizit koji se gotovo pa odmah srušio na njega", rekao je Biscardi.

Na snimkama iz dvorane se može vidjeti kako članovi ekipe benda i članovi samog benda pomažu podići rekvizit s Mansona, ali i da se pjevač nakon podizanja nije ustao.

"Djelovalo je kao da je bio onesviješten", rekao je Biscardi te dodao da je oko pjevača stavljena crna plahta dok se čekalo da bolničari dođu po njega.

Ubrzo nakon odvoženja Mansona s pozornice ostatak koncerta je otkazan.

"(Marilyn Manson) je pretrpio ozljedu pred kraj koncerta u New Yorku. Trenutno se nalazi na liječenju u obližnjoj bolnici", rekli su predstavnici pjevača za časopis Rolling Stone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:04