UROKANA PLESALA OKO ŠIPKE

VIDEO: NEVIĐENA SRAMOTA NAJPLAĆENIJE GLUMICE NA SVIJETU Jennifer Lawrence progovorila o divljoj noći u Austriji

 Screenshot

Oskarovka i najplaćenija glumica na svijetu, 26-godišnja Jennifer Lawrence, progovorila je o divljoj noći u striptiz klubu Beverly Hills u Austriji.

Naime, prošlog tjedna s grupom prijatelja bila je tamo na rođendanskoj zabavi, te je tijekom večeri potpuno pijana odlučila zaplesati oko šipke, a njezini nezgrapni plesni pokreti natjerali su jednog muškarca da joj pritekne u pomoć koju je ona objeručke prihvatila.

Začas se vratila na pozornicu, a ovog puta skinula je majicu i ostala u crnom topiću i suknji. Ubrzo je kleknula i počela puzati na sve četiri, što je zabavljalo muški dio ekipe, a potom je uhvatila oko struka jednog muškarca i počela se njihati u ritmu.

Jennifer, koja je u vezi s redateljem Darrenom Aronofskim (48), nakon što je video procurio u javnost oglasila se putem Facebooka.

- Gledajte, nitko ne želi da ga čitav internet podsjeća na to da su pokušavali plesati oko šipke. Bila sam na rođendanskoj proslavi jednog od mojih najboljih prijatelja i ostavila sam svog paranoičnog zaštitara na sekundu kako bih se zabavila. Ne mislim se ispričavati, te večeri sam se ludo zabavila!

Jennifer Lawrence kazala je i kako nije bila u grudnjaku već u dizajnerskom topu.

- P.s. to nije grudnjak već Alexander Wang top i neću vam lagati, mislim da su moji plesni pokreti prilično dobri. Čak i kad tijelo nema snage.

Prema svjedocima, Jennifer Lawrence poznata po ulozi u filmu 'Igre gladi', u klub je stigla oko 23 sata u pratnji tri muškarca, jedne žene i tjelohranitelja, a luda noć završila se oko 4 ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:29