POSRNULA VJERNICA

VIDEO: 'OTIŠLA SAM PUNO DALJE OD POLJUPCA S DJEVOJKOM' Popularna pjevačica šokirala religiozne roditelje koji se mole za njezinu dušu

 INSTAGRAM

Katy Perry u subotu je u Los Angelesu primila nagradu za promicanje ljudskih prava i jednakosti, a u govoru zahvale, koji je trajao desetak minuta, Amerikanka je otkrila sočne detalje iz vlastita seksualnog života.

Kad je 2008. njezin hit 'I Kissed A Girl' poharao svjetske top liste, 32-godišnja glazbenica pohvalila se kako joj je sasvim prirodno pjevati o ljubljenju s djevojkom jer je svojedobno i sama to probala. Naravno, kao što kažu i stihovi njezine pjesme, iskustvo joj se itekako svidjelo.

- A sada iskreno, otišla sam ja i puno dalje od poljupca sa ženom. To moje eksperimentiranje bilo je i više nego proturječno Katy iz stroge obitelji u kojoj sam odrasla. Ali bila sam znatiželjna. Znala sam da seksualnost nije crno-bijela. U vjerskoj sredini koja je obilježila moje djetinjstvo i mladost homoseksualnost se smatrala odvratnom i nastranom te se povezivala isključivo s paklom - izjavila je Perry.

Njezini roditelji, majka Mary Christine i Maurice Keith, inače pastori, djecu su tjerali da pjevaju gospel i budu u crkvenom zboru, a slušanje svjetovne glazbe bilo je strogo zabranjeno u njihovu domu.

Katy kao djevojčica nije smjela jesti ni popularne američke zobene pahuljice koje su za maskotu imale Leprechauna (irskog vilenjaka) jer ga je njezina majka povezivala s praznovjerjem i đavlom. Kad bi za ručak i imali punjena jaja, koja se u cijelome svijetu zovu đavolja jaja, roditelji su djecu tjerali da ih zovu anđeoskima.

Katy danas za sebe kaže da više nije vjernica, ali moli se iz navike i poniznosti.

Majka i otac nisu presretni zbog glazbeničina preslobodnog načina života, ali nastoje biti uz kćer - mole se za nju i ne gube nadu da će se kad-tad vratiti na pravi put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:11