MUČILI JE DRUGI ČLANOVI?

VIDEO: PROCURILA ŠOKANTNA SNIMKA ANGELINE JOLIE U tajnosti je snimili kako opisuje bizarne rituale učlanjenja u sektu

 Screenshot

Otkako je prošli tjedan Angelina Jolie podnijela zahtjev za rastavu braka od Brada Pitta, svakodnevno se pojavljuju novi detalji o njihovom zajedničkom životu. U javnost je sada izašao šokantni video glumice snimljen u tajnosti koji je nastao 1999. godine, a u kojem Angie govori o tajnom ritualu iluminata.

Jolie tako detaljno opisuje jezive rituale koje slavni moraju proći kako bi se pridružili njihovom redu. Kako pišu strani mediji, ritual uključuje silovanje i mučenje od drugih članova. Kada je video snimljen, Angelina je imala 23 godine.

Dok je svojim prijateljima prepričavala iskustvo kroz koje je prošla, djelovala je pomalo izgubljeno. Tijekom svoje ispovijesti otkrila je da je kao žrtvu ubila zmiju koju je tetovirala kao dio inicijacije rituala.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 25:  Angelina Jolie attends the UK Premiere of
Getty Images / Getty Images

- Mnogi to miješaju sa sado mazohizmom. Vezan si jer te nešto mora držati, podivljaš - govori Angelina u videu koja je neke dijelove procesa inicijacije i snimila što je strogo zabranjeno. Snimke je pokazala prijateljicama.

- Vidjela sam što je Angelina snimila te noći. Ljudi su mračni. Sjajno je kad imaš mogućnost zaviriti u nečiju seksualnost, ali ovo je tako čudno - rekla je Angelinina prijateljica čiji identitet nije objavljen.

Već se godinama piše da se brojne holivudske zvijezde i ostali celebrityji pridružuju ovom kultu kako bi im donijeli moć i uspjeh.

Iako ne postoje čvrsti dokazi o postojanju iluminata, teoretičari zavjere uvjereni su da oni egzistiraju te da kontroliraju cijeli svijet. Često se spominje da su članovi njihovih redova Beyonce, Jay Z, Rihanna, kao i Lady GaGa.

Angelina i Brad prošli su tjedan i službeno odlučili okončati svoju ljubavnu priču. Imaju šestero djece i 12 godina su proveli zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:01