PJEVAČICA U PROBLEMIMA

VIDEO: SINEAD O'CONNOR ŠOKIRALA I DR. PHILA 'Majka me godinama fizički i seksualno zlostavljala. Imala je i sobu za mučenje...'

 
 Screenshot YouTube

Sinead O’Connor (50) gostovala je kod popularnog doktora Phila te u emotivnom intervjuu ustvrdila da ju je vlastita majka godinama maltretirala, fizički, psihički i seksualno.

Navodno je Marie O’Connor imala i sobu za mučenje, a sve je trajalo do trenutka kada je Sinead, kako je ispričala, odlučila pobjeći od kuće.

- Imala sam 13 godina kada sam pobjegla. Njoj jednostavno nije bilo dobro. Zapravo joj stvarno nije bilo dobro - kazala je slavna pjevačica u intervjuu.

- Ona je bila osoba koja je uživala i smijala se dok bi vas tukla. Tjerela me da bezbroj puta ponavljam kako sam nitko i ništa, a ako bih to odbila, prebila bi me - kazala je Sinead O'Connor o svojoj majci koja je poginula u automobilskoj nesreći kada je Sinead imala 19 godina.

Sinead posljednjih godina privlači pozornost zbog incidentnog ponašanja u javnosti, no kod dr. Phila odbila je reći da je mentalno nestabilna.

- Dosta mi je toga da me tretiraju kao luđakinju. Ja sam žrtva obiteljskog nasilja - kazala je pjevačica i okrivila obitelj da ju je napustila.

- Mislila sam da će ako vide kako se osjećam shvatiti, ali ništa - kazala je irska pjevačica koja je zadnji ispad imala na Facebooku kada je svijetu obznanila da se seli iz Irske zbog obitelji koja ne mari za nju.

Zadnjih godina imala je i suicidalne misli, no O'Connor tvrdi kako su ti dani iza nje.

- Odlučna sam u namjeri da ostanem živa, jer milijuni ljudi imaju probleme poput mene. Mentalna bolest je poput droge - jednostavno je boli k**** tko ste i što ste - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:32