TEŠKI POČECI

VIDEO: SLAVNI GLUMAC NEKAD JE BIO GLADAN I JEO OSTATKE S TANJURA Chris Pratt priznao kako se borio da preživi, a onda je postigao nezamislivo

 Phil McCarten / REUTERS

Holivudski glumac Chris Pratt jedan je od onih kojima nije sve bilo servirano na pladnju i koji se u filmskoj industriji i u životu općenito za sve sam morao izboriti.

Gostujući u emisiji The Graham Norton Show otkrio je da je bilo mnogo trenutaka u kojima je bio gladan, a da bi preživio, jedno je vrijeme radio kao konobar u ‘odvratnom restoranu’ na Beverly Hillsu.

Međutim, restoran nije bio popularan i nije privlačio brojne goste pa su i napojnice, od kojih se ondje najviše i zarađuje, bile rijetka pojava. Zato je, da ne bi bio gladan, jeo ostatke s tanjura gostiju, piše Daily Mail.

‘Tako sam se hranio. Nisam imao novaca. U restoran gotovo nitko nije dolazio pa nisam mogao zaraditi od napojnica, ali sam zato tamo jeo’, rekao je glumac koji trenutno promovira novi film ‘Putnici’ u kojem glumi s Jennifer Lawrence.

Ispričao je i zgodu s jednom mušterijom koja ga je gotovo uhvatila u njegovoj ‘krađi’ ostataka. Naime, gladni se glumac uspaničario kad je gospođa zatražila da joj spakira ostatke kako bi ih ponijela kući, a on ih je već pojeo.

No, ipak se izvukao. Izmislio je da je hrana već bačena i da će joj kuhar pripremiti novu porciju kao ispriku. Na svu sreću žena je morala žuriti prije nego je jelo bilo gotovo pa je Pratt dobio još jedan obrok na koji nije računao.

Naravno, danas to ni blizu nije slučaj. Slavni glumac je navodno ‘težak’ 30 milijuna dolara, a njegova supruga, također glumica Anna Faris oko 20 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:42