ZVIJEZDA BEZ PREMCA

VIDEO: 'ZAUSTAVITE JE, OVO JE SOTONSKI RITUAL!' Pršte optužbe na račun Lady Gage, ali njezin nastup na Superbowlu nikad nije bio čedniji

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.02.2017. u 09:49

Robert Seale / REUTERS

Premda većina gledatelja pali televizore da bi gledali Super Bowl, borbu za naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa, u nedjelju je bilo i onih koji nisu sjeli pred male ekrane zbog sporta, već zbog nastupa u poluvremenu i reklama.

Čast da nastupi u poluvremenu Super Bowla ove je godine pripala Lady Gagi koja je koncert otvorila s nekoliko stihova ‘God Bless America’ i ‘This Land Is Your Land’ da bi nastavila s pjesmom ‘Poker Face’. Uslijedili su ‘Born This Way’, ‘Telephone’, ‘Just Dance’, ‘Million Reasons’ i ‘Bad Romance’.

Nekoliko dana prije nastupa Gaga je na konferenciji za novinare o svom nastupu rekla: ‘Jedine poruke koje na nastupu planiram prenijeti su iste one koje konstantno prenosim kroz karijeru. Vjerujem u jednakost i da je duh ove zemlje temeljen na ljubavi, razumijevanju i nježnosti. Moj će nastup sadržavati tu filozofiju.’

Možda pomalo iznenađujuće, no Gaga doista nije imala nikakve grandiozne političke izjave, no njezina pjesma ‘Born This Way’ slavi individualnosti i razlike te otvoreno podržava LGBTQ zajednicu, piše Huffington Post.

 

Još u listopadu je rekla da će nastup u poluvremenu Super Bowla sumirati ono što je radila 26 godina. ‘Planirala sam to otkako sam imala 4 godine tako da točno znam što ću napraviti’, rekla je tada za Fox Sports.

Gaga je u svakom slučaju ponudila 13 minuta eksplozivnog nastupa, lude akcije, skakanja i presvlačenja, a sve s mikrofonom u ruci.

Kako piše BBC, jedan je desničarski portal optužio pjevačicu da je na pozornici izvela neku vrstu sotonskog rituala, no na svu sreću policija u Houstonu, gdje se održavao Super Bowl, nije zaprimila prijave o mogućim aktivnostima vraga.

Singer Lady Gaga performs during the halftime show at Super Bowl LI between the New England Patriots and the Atlanta Falcons in Houston, Texas, U.S., February 5, 2017. REUTERS/Robert Seale EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE.
 

ELIPSO

Izdvajamo