ZVIJEZDA BEZ PREMCA

VIDEO: 'ZAUSTAVITE JE, OVO JE SOTONSKI RITUAL!' Pršte optužbe na račun Lady Gage, ali njezin nastup na Superbowlu nikad nije bio čedniji

 Robert Seale / REUTERS

Premda većina gledatelja pali televizore da bi gledali Super Bowl, borbu za naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa, u nedjelju je bilo i onih koji nisu sjeli pred male ekrane zbog sporta, već zbog nastupa u poluvremenu i reklama.

Čast da nastupi u poluvremenu Super Bowla ove je godine pripala Lady Gagi koja je koncert otvorila s nekoliko stihova ‘God Bless America’ i ‘This Land Is Your Land’ da bi nastavila s pjesmom ‘Poker Face’. Uslijedili su ‘Born This Way’, ‘Telephone’, ‘Just Dance’, ‘Million Reasons’ i ‘Bad Romance’.

Nekoliko dana prije nastupa Gaga je na konferenciji za novinare o svom nastupu rekla: ‘Jedine poruke koje na nastupu planiram prenijeti su iste one koje konstantno prenosim kroz karijeru. Vjerujem u jednakost i da je duh ove zemlje temeljen na ljubavi, razumijevanju i nježnosti. Moj će nastup sadržavati tu filozofiju.’

Možda pomalo iznenađujuće, no Gaga doista nije imala nikakve grandiozne političke izjave, no njezina pjesma ‘Born This Way’ slavi individualnosti i razlike te otvoreno podržava LGBTQ zajednicu, piše Huffington Post.

Još u listopadu je rekla da će nastup u poluvremenu Super Bowla sumirati ono što je radila 26 godina. ‘Planirala sam to otkako sam imala 4 godine tako da točno znam što ću napraviti’, rekla je tada za Fox Sports.

Gaga je u svakom slučaju ponudila 13 minuta eksplozivnog nastupa, lude akcije, skakanja i presvlačenja, a sve s mikrofonom u ruci.

Kako piše BBC, jedan je desničarski portal optužio pjevačicu da je na pozornici izvela neku vrstu sotonskog rituala, no na svu sreću policija u Houstonu, gdje se održavao Super Bowl, nije zaprimila prijave o mogućim aktivnostima vraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:34