ZABAVA NAKON SMJENE

VLASNIK KAFIĆA OSTAO U ŠOKU Naletio na konobaricu u vrućem klinču s holivudskom megazvijezdom, odmah joj dao otkaz: 'Nisam požalila ni trenutak seksa'

 Instagram

Konobarica luksuznog lanca restorana i hotela Chiltern Firehouse u Londonu dobila je otkaz nakon što ju je šef pronašao golu u sobi slavnog glumca Orlanda Blooma.

Kako piše britanski Daily Mail Viviana Ross (21) pridružila se zvijezdi filmskog serijala ‘Pirati s Kariba’ u njegovom apartmanu s pet zvjezdica nakon smjene. Međutim, šef ju je uhvatio u sobi nakon što je Orlando sljedeći dan već otputovao i dobila je izvanredni otkaz ‘zbog zbližavanja s klijentima’, otkriva njezina prijateljica.

Kaže da je Viviana jako povrijeđena otkazom, ali ne žali ‘noć nevjerojatnog seksa’: ‘Rekla je da se fantastično provela i da Orlando ima sjajno tijelo. Rekla je i da je iznimno dobar ljubavnik.’

Viviana je prije dva mjeseca doselila u Englesku iz Rumunjske kako bi se posvetila filmskoj karijeri, a Blooma je upoznala dok mu je služila piće. Slučajno je nakon smjene naletjela na njega i kratko su razgovarali, a onda ju je glumac navodno pozvao u njegovu sobu. Viviana kaže da je on napravio ‘prvi potez’.

Passionate from miles away.

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Jedan od svjedoka kaže da se cijelo vrijeme njegova petodnevnog boravka osjećala ‘seksualna napetost’ među njima.

Chiltern Firehouse poslao joj je službeni dopis o otkazu sat vremena nakon što ju je šef pronašao u Orlandovoj sobi, tvrdi izvor.

When the night is young. #london #goodvibesonly

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Privlačni Britanac oduvijek je bio magnet za žene. Od 2002. do 2006. hodao je s glumicom Kate Bosworth, potom su ga povezivali sa španjolskom ljepoticom Penelope Cruz, a 2007. se zaljubio u manekenku Mirandu Kerr. Vjenčali su se tri godine kasnije, a razveli 2013. Imaju sina Flynna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:54