PRINOVA STIŽE U SIJEČNJU

ZA NEKE NIKAD NIJE KASNO Mick Jagger u 73. godini čeka osmo dijete s 43 godine mlađom djevojkom

 Getty Images / Getty Images

Frontmen Rolling Stonesa, koji već ima sedmero djece iz prošlih veza, s 29-godišnjom djevojkom i balerinom Melanie Hamrick čeka osmo dijete. Vijest je za The Sun potvrdio i glasnogovornik Mick Jaggera.

- Ovo je odlična vijesti, Micka ništa ne može omesti. Nevjerojatna je podrška svojoj djevojci - rekao je izvor. Za njegovu 43 godine mlađu djevojku svi imaju samo riječi hvale.

- Intelignetna je i ima plan kako će joj život izgledatzi. Zna da je Mick sa svom svojom djecom u odličnim odnosima i jedva čeka rodi. Vijest o trudnoći dočekali su s veseljem - otkrio je izvor.

Micka i Melanie prvi put se povezivalo u srpnju 2014. godine kad su zajedno viđeni u hotelu u Zurichu gdje su boravili. Mick četvero djece ima s bivšom partnericom jerry Hall koja je sada udana za Ruperta Murdocha. Par je zajedno proveo 22 godine.

S Biancom Jagger dobio je kćer Jade, a s pjevačicom Marshom Hunt kćer Karis. S brazilskom manekenkom Lucianom Gimenez Mora ima 16-godišneg sina Lucasa. Mick ima petero unuka i jednog praunuka. Prije dvije godine doživio je šok kada je njegova tadašna djevojka l'Wren Scott počinila samoubojstvo u svom stanu na Manhattanu. Bili su zajedno 13 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:56