IZGREBALA GA DO KRVI

ŽENA MAČKA UHIĆENA JER JE PARTNERA NAPALA ŠKARAMA I NOKTIMA Zalila ga je voskom, zarila mu škare u prsa: 'Ona je inače divna, ali kad pobijesni...'

 Screenshot

Jocelyn Wildenstein (71) poznatija pod nadimkom 'Žena mačka' optužena je da je škarama ubola svog partnera, dizajnera Lloyda Kleina i izgrebala njegovo lice svojim oštrim manikiranim noktima.

Klein (49) je bio primoran zatvoriti ju u ormar kako bi spriječio još jedan napad prije nego li su stigli policajci i uhitili je. Modni mogul kanadskog porijekla napustio je njihov luksuzni stan u Trumpovom tronju danas, prije nego li je Wildenstein puštena iz zatvora.

Ovaj glamurozni par u vezi je od 2003. godine no ovim je incidentom njihova veza okončana jer Klen smatra kako je Wildenstein 'bomba koja otkucava'.

- Mogla bi eksplodirati bilo kada i bilo gdje i to bez razloga. On tvrdi da je ona inače zaista prekrasna osoba, no kada je uhvati 'bjesnilo' treba biti na oprezu. Zna da će se to ponoviti nastave li živjeti pod istim krovom - kazao je izvor blizak paru.

Vjeruje se kako su Wildenstein i Klein uživali u večeri u utorak navečer prije nego li ga je ona optužila da troši previše vremena na društvene mreže.

- Večerali su i Jocelyn se odjednom naljutila, kao što joj je to običaj. Lloyd je tipkao po laptopu i očito nije obraćao dovoljno pažnje na nju. Stoga je počela vrištati da se skine s kompjutera te dohvatila upaljenu svijeću i bacila vosak po njemu.

- Bio je prestravljen, molio ju je da se smiri no ona je bila sve bjesnija i prijetila da će ga ubiti. Tada je na njegovo lice nasrnula noktima, koji su jako oštri, a potom dohvatila i škare i zarila ih dva puta u njegova prsa.

Klein ju je potom zatvorio u ormar, no tvrdi kako ju nije zaključao.

- Počela je zvati svog agenta, 911, osiguranje, sve samo kako bi im rekla da je napadnuta i zatočena. No kada je policija stigla bilo je jasno da je sama mogla otvoriti vrata ormara.

- Lloydovo lice bilo je izgrebano i natečeno, a u prsima je imao dva krvava uboda. Policija je odmah shvatila da je on žrtva - kazao je izvor.

Wildenstein, koja je u svijetu postala poznata po izobličenom licu uslijed brojnih plastičnih operacija, suočava se s optužbama za napad i nanošenje ozljeda oružjem.

Nije poznato hoće li ju Klein tužiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:09