'JEDAN DIO MENE JE S NJOM'

'ŽIVJELA JE ZA MENE, A SAD VIŠE NE ZNA NI KAKO SE ZOVEM' Ispovijest Nede Ukraden koja prolazi kroz jedno od najtežih životnih razdoblja

 Instagram

Neda Ukraden trenutačno proživljava poprilično teško životno razdoblje. Naime, njezina majka boluje od Alzheimerove bolesti, a pjevačica nikako ne može prihvatiti činjenicu da je majka više ne prepoznaje. Kako je bolest uznapredovala, tako je Neda bila prisiljena majku smjestiti u dom, a kad joj je Neda nedavno došla čestitati rođendan, osoblje doma je pitala - 'tko je ova žena'.

- Za mene je svaki posjet njoj veoma tužan jer je ona netko tko je za mene cijeli život radio i živio, a sad je teško bolesna. Dijagnosticiran joj je najteži stadij Alzheimera, to je najgora faza. Uopće me ne prepoznaje, ne zna tko sam, što sam, ni kako se zovem. Kad sam joj donijela tortu za rođendan, osoblje je pitala tko sam. Nije znala da sam to ja, njezina kćerka - ispričala je Neda za srpski Alo.

Dodala je da je fascinantno to što zna njezine pjesme koje joj je posvetila.

A video posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

- Tako sam shvatila da terapija glazbom ima smisla. Drago mi je da barem jedan dio mene s njom - istaknula je pjevačica koju najviše boli što se ne može sama brinuti o majci, no kako kaže, njoj je potrebna kompletna njega.

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

- Jako mi je teško kad sam joj u posjeti. Sjedim s njom za isti stolom, a ona nema pojma tko sam. Jesam li njezina kćerka, prijateljica ili neka treća osoba. Uvijek kad odlazim od nje, rasplačem se zbog toga. Nije mi lako prolaziti kroz cijelu ovu situaciju - priznaje Neda koja je majci za 91. rođendan organizirala proslavu u domu gdje je okupila osoblje i prijatelje svoje majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:49