LIJEPA, ALI DIVLJA

ŽIVOTNI PAD JEDNE OD NAJLJEPŠIH SPORTAŠICA SVIJETA Mrtvu pijanu je izbacili iz Disney Worlda, čak su i policajci bili šokirani

 
 Profimedia, Xclusive Pix

Alex Morgan, američka nogometašica i jedna od najpopularnijih tamošnjih sportašica, izbačena je iz Disney Worlda u Orlandu nakon što se posvađala s posjetiteljima u jednom restoranu, piše Guardian.

Morgan je bila u društvu nogometaša Orlanda Gilesa Barnesa i Donnyja Toiaa i prema riječima očevidaca poprilično se dobro zabavljala u jednom restoranu unutar parka. Društvo je dosta popilo, a kaos je započeo kada je Morgan otišla na šank 'podebljati zalihe'.

September 19, 2017 - Cincinnati, OH, USA - Cincinnati, OH - Tuesday September 19, 2017: Alex Morgan during an International friendly match between the women's National teams of the United States (USA) and New Zealand (NZL) at Nippert Stadium., Image: 349939340, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Pritom se progurala preko reda, a kad joj je netko prigovorio, uslijedio je divljački 'retern'. Morgan je počela vrijeđati, unositi se ljudima u facu... Srećom, policajci su bili u blizini, te su pijanu nogometašicu izbacili iz kompleksa i premjestili u stanicu.

U policijskom zapisniku piše da je Morgan bila vidno pijana i da nije prestajala urlati.

Nekoliko trenutaka ranije, Morgan je na svom Instagramu objavila fotografiju veselog društva ispod koje je objasnila da igraju bizarnu igru u kojoj svatko od prisutnih mora popiti jedno alkoholno piće u baš svakom tematskom parku unutar Disney Worlda.

Annual around the world in 8 hours. No big.

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Alex Morgan jedna je od najboljih nogometašica, ali i najpopularnijih sportašica u SAD-u. Samo je na Twitteru prati skoro 3,5 milijuna ljudi. Koliko je popularna, dovoljno govori činjenica da je na coveru američke verzije igrice Fifa 2016. pozirala s Leo Messijem. Nerijetko je proglašavana i najseksipilnijom sportašicm svijeta. Primjerice, u izboru Askmen-a 2012. godine Morgan je proglašena najseksipilnijom, dok je na drugom mjestu bila naša Antonija Mišura.

OIC - FEATUREFLASH.COM - Alex Morgan at the 2015 ESPYS Awards at the Microsoft Theatre Los Angeles 15th July 2015
Photo Paul Smith/FeatureFlash/OIC
Call OIC 0203 174 1069 for fees and usages or contact@oicphotos.com, Image: 252966229, License: Rights-managed, Restrictions: Feature Flash Managed by OIC, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xclusive Pix
Profimedia, Xclusive Pix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:10