LUDO SNIMANJE DEVEDESETIH

Zvijezde 'Baywatcha': 'Svi smo se seksali posvuda. Mislim da sam spavala sa svakim bar jednom'

 Getty Images

Zvijezde hit serije s početka devedesetih, 'Baywatch', Gena Lee Nolin i David Chokachi ponovno rade skupa na novom dokumentarnom projektu pa su se zajedno prisjetili vremena snimanja ‘Spasilačke službe’.

Prema njihovim riječima glumci su često radili pauze od snimanja i zajedno odlazili u prikolice. Gena Lee Nolin glumila je zločestu Neely Capshaw i otkrila je da joj je to bilo prvo snimanje, ali je vrlo brzo naučila da 'ako se prikolica ljulja, ne smiješ kucati'.

Sve je to potvrdio i David koji je glumio Codyja Madisona te pritom iznio i teoriju zašto je to bilo tako, piše britanski The Sun. ‘Cijelo vrijeme smo bili goli na plaži, po cijele dane smo bili zajedno. Sunce i more potiču različite stvari’, rekao je.

O seksu na snimanju 'Baywatcha' već je ranije progovorila i Pamela Anderson koja je rekla: 'Svi smo se seksali posvuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svakim bar jednom.'

Ne znamo je li jednako vruće bilo na snimanju filma koji je okupio veći dio stare ekipe, no ljubitelje utegnutih komada koji trče po pješčanoj plaži razveselit će vijest da u kino distribuciju kreće sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:47