POSVE ISKRENO

'TATA, SILNO MI NEDOSTAJEŠ, ALI OSJEĆAM DA SI I DALJE UZ MENE' Toni (12) posvetila pismo pokojnom ocu i rasplakala njegove fanove

 Profimedia, SIPA USA

Od smrti legendarnog američkog rokera Chrisa Cornella prošlo je mjesec dana, a članovima njegove obitelji i dalje je teško nositi se s neizmjernom boli i tugom zbog gubitka voljenoga supruga i oca.

Povodom Međunarodnog dana očeva glazbenikova 12-godišnja kći Toni na Cornellovu službenom Facebook profilu objavila je dirljivo pismo posvećeno Chrisu.

- Tata, neizmjerno te volim. Bio si i ostao moj najveći idol, netko kome se najviše divim, netko tko je uvijek bio uz mene, 'dizao' me kad bih pala i tjerao da idem dalje... To radiš i sada, iako te fizički nema... Ako me i savlada tuga, ako se i rasplačem, čujem tvoj glas koji mi govori: 'Ne brini se zbog mene, dušo, ja sam dobro, a briga je ništa drugo nego gubitak tvoga vremena'... Sve što si mi ikada rekao, slušala sam, jer si uvijek govorio mudro i pametno - napisala je Toni.

Dodala je kako je Chris bio tata za poželjeti - prisjetila se kako ju je danonoćno čuvao kad je bila bolesna, kako se jedva čekao vratiti kući s koncerata i turneja jer mu je obitelj uvijek bila na prvome mjestu. Toni je također otkrila kako je od obožavanog oca naslijedila ljubav prema umjetnosti - knjigama, glazbi, pisanju...

- Silno mi nedostaješ, tata. Znam da si i dalje uz mene... Toplina koju osjećam negdje duboko u sebi si ti - zaključila je Cornellova 12-godišnja kći, a njezino dirljivo pismo rasplakalo je mnoge Chrisove obožavatelje.

Dodatnu lavinu emocija u utorak je pokrenula i objava rokerova posljednjeg singla 'The Promise', koji je posvetio izbjeglicama diljem svijeta, osobito djeci. Naime, Cornell i supruga Vicky obišli su izbjeglički kamp u Grčkoj u travnju ove godine, samo mjesec dana prije nego što si je pjevač oduzeo život, a Chris je poslije tog posjeta svu zaradu od prodaje singla odlučio donirati upravo najranjivijoj skupini imigranata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:44