VRUĆA MIRANDA

FOTO: SEKSI, PLAVA I TETOVIRANA Hajduk dobio novo brazilsko pojačanje, a mnogi u Splitu se vesele i njegovoj ljepšoj polovici

 
 Facebook

Iz brazilskog Rio Preta u Hajduk je stigao Gustavo Carbonieri. Talentirani dvadesetpetogodišnjak odmah je privukao pažnju nogometnih znalaca, a naravno da nije promakao ni oštom oku Splićanki.

A kako i ne bi, kad se radi o klasičnom primjeru "latino ljepotana". Gustavo je, naime, visok, zgodan, ima nevjerojatno zelene oči i osmijeh koji će vas odmah osvojiti. Za njim su poludjele žene svi uzrasta, a oduševljenje je doseglo vrhunac kada se saznalo da će u Splitu ostati čak dvije godine.



Obožavateljice će ipak trebati stati u red, budući da Gustavo sa sobom u Split najvjerojatnije dovodi svoju dugogodišnju djevojku Mirandu. Iako se zgodna Brazilka još nije izjasnila o dolasku, njihova veza, bar sudeći po objavama na društvenim mrežama, cvjeta, piše Slobodna Dalmacija.

Oboje su zgodni, mladi i tetovirani, a zajedničkim objavama na facebooku gotovo svakodnevno razveseljavaju svoje pratitelje. Gustavo i Miranda uživaju jedno u drugome, a iako se seksi plavuša još nije izjasnila o dolasku u Split, vrlo je vjerojatno da će dopratiti dečka u Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:04