SUPERTALENT

'GASI SVE, I INTERNET I SHOW I DRŽAVU, SRAMITE SE!' Neulazak u finale francuskog 'Solinjanina' zgrozio velik broj gledatelja, nisu birali riječi...

 
 Facebook

O ukusima je nezahvalno raspravljati, uvijek je netko nekom žanru skloniji i manje sklon, što itekako dolazi do izražaja pogotovo kod ocjenjivanja Martine Tomčić u showu "Supertalent", no neulazak u finale francuskog mađioničara sa solinskom adresom, Guyja Pardillosa, zgrozio je veliki dio gledatelja ovog showa.

Mnogi će reći: "Pa što nisu glasali za njega, gledatelji odlučuju!", što je istina, no val nezadovoljstva svejedno se prelio društvenim mrežama, ponajviše zato što smo, kako su neki istakli, tako "mali", piše Slobodna Dalmacija.

"Guy je bija najbolji, ali neće hrvatska ruka zvat za Francuza. Jadno sve skupa!" - glasi tek jedan u moru komentara ogorčenih gledatelja, koji su na Facebooku rasplamsali gorljivu raspravu.

"Budimo realni... 'ko ima veću obitelj, više poznanstava, pobjeđuje. Tako sve funkcionira u Hrvatskoj, pa tako i ovdje. Nije ovo sve skupa vidilo ni k od kvalitete!"; "Pored onakvog čovjeka! Savršenog mađioničara, iluzionista, zabavljača! Sram vas i stid bilo! GASI I SHOW I INTERNET I DRŽAVU!", "Daj me nemojte je***i!! Di je tu supertalent? Onaj Francuz je bio danas uvjerljivo najjaci tip!"... - tek su neki od mora komentara, među kojima je kao kolateralna žrtva nastradao i mali šestogodišnji Zadranin Gabrijel.

"Ajmo iskreno, klinac je simpatičan i sve to, al je li to stvarno bilo za finale? Nastup nije bio uopće nešto , čak štoviše dosadan. Mađioničar je imao najbolji nastup danas, ali svi su nekako pali na to pjevanje hita jednog i jedinog Miše Kovača. Totalno bezveze..."

"Všse nego očito da je bio umoran i da mu se spavalo... svakako mu nije mjesto u 23 h biti na pozornici nego u krevetu. Ljudi misle da mu čine dobro, a u biti kontra... nije takva emisija za maleno dijete..." - nizali su opaske, među kojima, kao i obično kad se sve rasplamsa, nije manjkalo ni neumjesnijih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:32