FRONTMEN POZNATOG BENDA

VIDEO SERIJAL 'NA KAVI SA...' Da nije Vatre bio bi trećerazredni nogometaš u Virovitici - ovaj tjedan na kavi smo s Ivanom Dečakom

Brz na odgovorima, za ljubav kaže da je sidro, o politici da ne misli, a bavi se pododnim ribolovom, što danas misli o Virovitici pogledajte u videu.

Rođen u Virovitici, Ivan Dečak, frontmen benda Vatra - svima poznati šarmer i član žiria poznatog glazbenog showa The Voice sjeo je s nama na kavu. Porazgovarali smo o strastima, ljubavi ali i o politici.

Dečak, kakvog niste upoznali, ekskluzivno u serijalu Na kavi sa, a u kojemu jednom tjedno donosimo kratke, zabavne, zanimljive ali intrigantne intervjue s našim poznatima i slavnima. Danas se svakoga dana u svijetu popije više od 1 milijarde šalica kave i prepriča stotine tisuća uzbudljivih doživljaja i posebnih životnih trenutaka. Što se dogodilo u našem životu? O čemu razmišljamo? U čemu uživamo? Što nas je posebno dotaknulo? A što smo dobro zapamtili?

Uđite u svijet naših zvijezdi koje će u prvom video serijalu "Na kavi s..." podijeliti s nama svoje intimne trenutke. One o kojima pričaju samo uz kavu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:21