OMOGUĆUJE BARCAFFÉ

VIDEO SERIJAL 'NA KAVI SA...' Tony Cetinski odgovara na pitanja o Jacquesu, braku i emocijama: 'Djeca su mi kao dva mala apaurina...'

Domaće zvijezde navikle su na druženje s novinarima, no svoje intimne trenutke najlakše otkrivaju uz kavu. Opušten i razbuđen sa šalicom omiljenog napitka u ruci, ovog ponedjeljka u našem video serijalu "Na kavi s..." gostovao je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača s vokalom na kojem mu zavide mnogi kolege. Bili smo "Na kavi s..." Tonijem Cetinskim.

Otkrio nam je da za njega napuniti Arenu znači veliki posao u kojeg treba uložiti puno truda. Nakon napornog radnog dana, djeca su mu, kaže, kao dva mala apaurina, a ujedno i velika inspiracija. Toni nam je otkrio i svoj životni moto: “Sve može, a ništa ne mora”.

U nizu brzinskih ili-ili pitanja, poput Carreras ili Mužek, Zagreb ili Rovinj, Toni je napravio zanimljive odabire. Rekao nam je da preferira Julia Iglesiasa spram Justina Biebera, a teško se odlučio između mesa i ribe.

Tonija često možemo vidjeti na malim ekranima u žirijima talent showova, a kao proslavljeni pjevač na kavi nam je rekao koji je njegov savjet za mlade koji se prijavljuju na takve showove.

Pratite svakoga ponedjeljka na jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:11