STVARA SE DISCO GRAD

U ZAGREB STIŽE NAJLUĐI I NAJRASPLESANIJI BOŽIĆNI PARTY Osim eksplozije hitova iz '70-ih i '80-ih, gostovanje je potvrdio i kultni bend DENIS & DENIS

 ZAGREB DISCO FESTIVAL FACEBOOK

Svi zaljubljenici u disco glazbu '70-ih i '80-ih godina doći će na svoje. S nestrpljenjem očekivani Zagreb DISCO Festival, koji je u samo godinu dana izrastao u najveći i najpopularniji regionalni disco festival, a po programskom konceptu jedinstven je u svijetu, ove godine održava se pod nazivom 'Xmas Disco City'.

Organizatori su za kraj 2016. odlučili sagraditi pravi mali disco grad, sastavljen od nekoliko klubova koji se nalaze jedan kraj drugoga u prostoru Katrana u Zagrebu. Upravo ćete ondje 16. prosinca od Djeda Božićnjaka na poklon dobiti najljepšu glazbenu čaroliju i nezaboravnu zabavu u trajanju od punih 10 sati. Bit će to najposebniji, najveseliji, najglasniji, najplesniji i najveći božićni disco party koji se ne propušta!

Plesat će se od 20 do šest sati na čak pet tematskih glazbenih floorova uz najveće dance hitove svih žanrova iz '70-ih i '80-ih, a puštat će ih poznati zagrebački DJ-evi, eksperti za glazbu koja je u to vrijeme žarila i palila poznatim zagrebačkim klubovima - Big Benom, Saloonom, Scenom, Karakom, Pantom, ITD-om, Trešnjom, Jabukom, Lapidarijem, Kulušićem... Ali to nije sve!

Ovogodišnji ZDF ugostit će jednu od najvećih zvijezda domaće glazbene scene iz '80-ih - legendarni bend DENIS & DENIS, koji će točno u ponoć započeti nastup uživo i izvesti svoje najveće hitove.

Ove godine proširuje se program, ali i povećava kapacitet samoga festivala na ukupno tri kluba. Osim prošlogodišnjih DJ-eva Davora Frajmana, Tomislava Fučkara - Fukija, Kiće i Alena Kosanovića na Synthpop flooru, Studio 54 floor kraj DJ-eva Matije Lovreca, Ozrena Kanceljaka i Borivoja Vincetića, ovaj put kao gosta dovodi i Igora Primeca, poznatog DJ-a iz Saloona, te kao posebnu i atraktivnu točku predstavlja povratnički DJ nastup Damira Cuculića, osnivača festivala.

Na HI-NRG flooru dočekat će vas provjereni ZDF trio: Slavin Balen, Krnya i Toxic, te kao gost, poznati elektro funk DJ XED.

Ovogodišnji Zagreb DISCO festival predstavlja još jednog poznatog gosta, Zorana Pezu i njegovu legendarnu 'Veselu televiziju', klupski video/disco program '80-ih iz Lapidarija.

Uvodi se i novi tematski floor FLASHDANCE, na kojem će DJ Duran Duran Duran (poznat i kao DJ David Hasselhoff) puštati smash dance hitove iz '80-ih. Na istome flooru od 20 sati do ponoći prvi put očekuje vas i atraktivni VIDEO DISCO SHOW LIVE by VJ Laser.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u sustavu Eventima i na svim kioscima Tiska.

Na glavnom ulazu u klub KATRAN 16. prosinca od 20 sati uz predočenje kupljene ulaznice dobivate festivalsku narukvicu, koja vam omogućava ulazak u sve klubove i na sve floorove.

Svi ste pozvani i svi ste dobrodošli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:02