LUDILO U SPLITU

FOTOGALERIJA Uzavrela atmosfera na Poljudu, na stadion unesene i baklje...

 Bozidar Vukičević/HANZA MEDIA

Nakon velikih peripetija s vremenom u petak, kada je zbog kiše i olujne bure odgođena prve večer Ultre, u subotu su ogranizatori i deseci tisuća partijanera odlučili sve nadoknaditi.

Vrijeme, iako daleko od pravog ljeta, u Splitu je ipak bolje nego u petak, pa su vrata Poljuda otvorena već u ranim poslijepodnevnim satima. Zvijezda programa bio je Armin van Buuren.

Ipak, kulminacija subotnjeg programa, naravno, dogodila se u večernjim i noćnim satima. Već od 21 sat počele su se puniti tribine, travnjak i okolne ulice oko Poljuda. Naime, velik broj zainteresiranih Ultru je pratio i s ulice, pošto Arcadia stage koji se nalazi kod Galeba iza istočne tribine vizualno nije ograđen, piše Slobodna Dalmacija.

Resistance, druga najveća pozornica Ultra Europe, već je i prije 22 sata bila solidno popunjena ljubiteljima nešto "tvrđeg" zvuka. Ove godine pozornica, smještena na poljudskom parkingu, izgleda bolje nego ikad s brojim LED ekranima i intimnom atmosferom kao u kakvom boljem zapadnoeuropskom klubu.

Primjetan je i napredak u raznolikosti ponude hrane i pića na prstenu oko Poljuda, uz fast food nude se i opcije za vegetarijance, voćne salate i grickalice. Kokteli su 100 kuna, oni veći od litre 250 kuna... Iako se najveći broj partijanera očekivao nakon ponoći, kada su nastupile najveće DJ zvijezde, atmosfera je i puno prije bila uzavrela. Na stadion su uspješno, usprkos najavljenim strogim kontrolama, unesene i baklje...

U NAŠOJ GALERIJI POGLEDAJTE ATMOSFERU NA ULTRA EUROPE FESTIVALU:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:09