MAGNET ZA MUŠKARCE

BB: Soraja snimila pornić, srpska estrada strahuje od afera!

Sorajin bivši dečko snimku je pokušao prodati jednom srpskom tabloid, a unatoč mutnoj snimci jasno se vidi da je glavna glumica dugokosa brineta bujnog poprsja
 Aleksandar Dimitrijević / CROPIX

Neki će za nju reći da je izbola djevojku s kojom se posvađala, a drugi da pjevuši četničke budnice, no svi će se složiti da je Soraja pravi magnet za muškarce.

A ona se toga očito nikada nije ni sramila. Dodatna tvrdnja toga je i činjenica da je njezin bivši dečko srpskom tabloidu Skandal pokušao prodati snimku seksa sa Sorajom. Tražio je oko 10 tisuća eura, no redakciji je ipak ustupio nekoliko kadrova tek toliko da vide o čemu se radi.

Unatoč mutnoj snimci jasno se vidi da je glavna glumica dugokosa brineta bujnog poprsja.

Sorajin bivši dečko kratko je dodao kako bi brakovi brojnih zvijezda pukli kada bi se saznalo što su neki muškarci sve radili za nju.

Čak je i njezina najbolja prijateljica navodi da mnogim srpskim pjevačima i sportašima nije nimalo drago što se Soraja našla u kući Velikog Brata jer se boje da bi mogla ispričati sve njihove afere. Uz to, prijateljica ne vjeruje kako bi Soraja snimila pornić te smatra da je riječ o montaži.

Soraja, inače Beograđanka hrvatskih korijena, za sebe je već priznala kako voli društvo bogatih muškaraca te da je nakon majčine smrti prodala je njezino imanje u Baru u Crnoj Gori kako bi si priuštila automobil i silikone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:08