UKLETI GOLGETER

BIZARNO RAMSEYJEVO PROKLETSTVO SE NASTAVLJA Nakon što je Arsenalova zvijezda opet zabila gol, ponovno je umrla jedna slavna osoba

I danas je nastavljen neobičan niz slučajnosti kojem su teoretičati zavjere čak dali i poseban naziv - Ramseyevo prokletstvo.

Naime, već se nekoliko puta dogodilo da kad gol zabije jedan od najboljih igrača Arsenala, Aaron Ramsey - umre neka slavna osoba.

Posljednji takav slučaj dogodio se danas kad je umro poznati glumac Alan Rickman. Oni koji su upoznati s ovim 'fenomenom' odmah su pohitali provjeriti je li Ramsey nedavno igrao i zabio gol. Ustanovili su da je igrač Arsenala doista igrao dan ranije i zabio gol Liverpoolu, a danas se, eto, svijet oprašta od još jednog velikog umjetnika.

Priča o bizarnom 'Ramseyjevom prokletstvu' počela je, prema nekima, 2011. godine, a neki smatraju da je sve krenulo i dvije godine ranije.

Tako je 2009. nakon Ramseyeva pogotka umro španjolski sportski novinar Andres Montes, a nakon još jedne akcije Arsenalove zvijezde i osnivač Applea, Steve Jobs.

2011. godine, nakon jedne uspješne Ramseyeve nogometne akcije, ubijen je vođa terorističke skupine Al Qaida Osama bin Laden. Nedugo zatim opet nakon Ramseyevih golova, umrli su libijski vođa Muammar Gaddafi, američka pjevačica Whitney Houston i glumac Paul Walker.

11. kolovoza prošle godine Ramsey je zabio gol Manchester Cityju, a slavni američki glumac Robin Williams si je dan kasnije oduzeo vlastiti život.

No u zadnjih par dana, 'prokletstvo' se ubrzalo.

U ponedjeljak je to bio slučaj sa slavnim pjevačem Davidom Bowiejem, samo dva dana nakon što je Ramsey zabio gol u utakmici FA Cupa protiv Sunderlanda.

Danas je pak umro Alan Rickman, samo dan nakom Ramseyevog gola Liverpoolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:26