DANI NAJVEĆE SREĆE

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE u Gloriji! Severina: 'Aleksandar je moje najveće blago'

Prva dva mjeseca mi je bilo najteže. Nisam spavala, bila sam izgubljena - priznaje splitska pjevačica, koja je prije pet mjeseci rodila sina.

- Najsretnija sam žena na svijetu jer sam postala mama - opisala je svoje trenutno stanje Severina Vučković, a da je to istina može se uvjeriti svatko tko u novom broju tjednika Gloria pregleda ekskluzivni editorijal što je snimila sa svojim "najvećim blagom" - sinom Aleksandrom.

Samo pet mjeseci nakon rođenja sina, 40-godišnja Severina je opet u top formi i spremna za malu ljetnu turneju. Tijelo joj je vitko i čvrsto, blaženi osmijeh zadovoljne žene ne silazi joj s blistavog lica, a njezin novi hit, “Italiana”, vrti se posvuda.

U intervjuu koji je dala glavnoj urednici Glorije, otkrila je detalje iz svojeg privatnog života - od toga kako je Aleksandru dala ime preko idealnog dara koji joj je poklonio zaručnik, srpski biznismen Milan Popović, pa sve do tajne povratka idealne linije nedugo nakon poroda - ujedno opisavši i svoj obični majčinski dan.

- Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj propješačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pjesme s youtubea pa plešemo - zaneseno je Severina govorila o svojem sinu, koji joj je potpuno promijenio pogled na svijet.

Naravno, kao što svaka majka zna, odgoj djeteta nije nimalo lagan, pa ni pjevačici svaki dan nije bio idealan.

- Prva dva mjeseca mi je bilo najteže. Nisam spavala, bila sam izgubljena, ali nitko ti o tome ne priča vjerojatno zato što ti dani brzo prođu i hvala Bogu zaborave se - kazala je Severina.

CIJELI INTERVJU SA SEVERINOM I EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U TISKANOM IZDANJU GLORIJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:59