JUTARNJI IZ ČENEJA

FOTO EKSKLUZIV Severinin srpski raj: Milan na ranč potrošio 2,5 milijuna eura

Kuća ima ukupno 14 prostorija, 6 spavaćih soba s kupaonicom, teretanu, bazen, košarkaški teren...

Najviše bih voljela kada bi naša obitelj živjela u Čeneju u Vojvodini. Tamo bi u miru na velikom imanju najradije odgajala sina Aleksandra, izjavila je Severina nakon poroda, a njezin nevjenčani suprug Milan Popović bacio se na posao.

Dok je Severina malo u svom stanu u Zagrebu ili kod majke Ane u Splitu, “kralj bakra”, kako ga tituliraju srpski mediji, uložio je dva i pol milijuna eura u dom svoje družice i sina nasljednika. Salaš u Čeneju lokalni radnici i majstori posljednjih dana uređuju u dvije smjene kako bi se Severina s obitelji tamo što prije za stalno preselila.

Novinari beogradskog lista Kurir uspjeli su ući u ovo strogo čuvano zdanje i fotografirati novi dom slavne splitske pjevačice.

Milan Popović nije žalio novca kad je u pitanju opremanje interijera. Kuća ima ukupno 14 prostorija, od toga šest soba, a svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Sav namještaj dovezen je iz Italije, cijena nepoznata, a svaki lusteri plaćen je čak 6000 eura, za što su radnici pronašli račune na tek raspakiranim kutijama. Da mu se supruga što prije vrati u zavidnu kondiciju, a i on sam riješi se pivskog trbuščića, Popović je u podrumu opremio kompletnu teretanu, koju je platio 60 tisuća eura. Uz teretanu je instalirana finska i turska sauna, a dvorištu su već spremni otvoreni bazen i veliki košarkaški teren.

Iako se u sklopu svake spavaće sobe nalazi kupaonica s tuš kabinom, Popović je u svoju, najveću sobu, instalirao samostojeću kadu modernog retro dizajna.

Na podovima je, umjesto parketa, ugradio deset puta skuplji tzv. brodski pod od tikovine, a u kuhinji, hodnicima i kupaonicama postavljene su keramičke pločice ili kamene granitne podne ploče. Nigdje nema linoleuma, tepisona ili tapeta na zidovima.

Završetak radova očekuje se tijekom ljeta, a prema riječima prijatelja slavnog para, oni bi se u Vojvodinu trebali preseliti krajem rujna. Do tada će i dalje živjeti na relaciji Beograd - Zagreb - Split.

Beogradski mediji istaknuli su kako Severinin partner nije bio zadovoljan originalnom verzijom kuće na imanju koje je kupio pa je prvotno zdanje srušio do temelja i sve sagradio ispočetka. Sukladno preporukama svoje osobne proročice i duhovne savjetnice, uravnotežio je jin i jang kroz cijelu kuću po feng shui načelima, a ojačanim temeljima i dodatnom izolacijom zaštitio se od negativnog utjecaja podzemnih voda.

- Iza kuće nalazi se trenutno zapuštena šikara, a kad je radnici raščiste, Severina će tamo imati povrtnjak u kojem će uzgajati domaće povrće jer njezin dragi Milan jede isključivo organsku hranu. I s motikom u ruci na seoskom gospodarstvu naša kraljica Severina neće biti ništa manje seksi - rekli su lokalni Romi koji radnicima na salašu pomažu dovlačiti građevinski materijal, a Milan gazda časti ih rakijom i kobasicama. A nekima je u džep tutnuo i nešto eura.

- Kad naše selo bude biralo novu cigansku kraljicu, kuma ima da bude Severina, kaže Ramo Mediri iz tog pitomog vojvođanskog sela.

Sevkin salaš u brojkama

- 2,500.000 eura je koštala gradnja i opremanje kuće

- 14 prostorija ima u kući

- svaka soba ima kupaonicu

- veliki košarkaški teren

- veliki otvoreni bazen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:36