MALI GAF

FOTO: LIJEPA VODITELJICA SKORO JE PROPALA U ZEMLJU Na crvenom tepihu joj slučajno ispale grudi pa je u pokušaju da popravi stvar izazvala nove ovacije

 
 Profimedia, Lagencia Grosby

Španjolska televizijska voditeljica Adriana Abenia u potpunosti se prenerazila i nije mogla sakriti šok koji je osjećala kad je shvatila da joj se naramenica haljine na crvenom tepihu slučajno pomaknula i otkrila bradavicu.

Abenia, koja radi i kao manekenka i glumica, pozirala je pred fotoreporterima koji su stigli na dodjelu nagrade za muškarca godine magazina GQ u Madridu u petak navečer. 33-godišnja ljepotica hrabro je odabrala haljinu, no nije očekivala ovakav slijed događaja.

Uska i posve prozirna čipkasta haljina dizajnerice Juane Martin već je sama po sebi plijenila pažnju jer ispod nje nikako nije bilo moguće odjenuti grudnjak, a i gaćice su izložene pogledima, piše The Sun. No, dok se smijala kamerama, naramenica haljine se pomaknula da Adriana nije primijetila.

Kad je shvatila da novinari fotografiraju njezine gole grudi, potpuno se izbezumila, okrenula leđa kamerama i popravila haljinu. Premda je djelovala doista uzrujano, Abenia je pokazala da ima smisla za humor. Fotografiju je objavila i na svom profilu na Instagramu i napisala:

‘Već sam pripremila drugu fotografiju, ali s obzirom da će me ova pratiti cijeli život… Evo je!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:42