OKONČANA DRAMA

Holivudski prekid godine:Tom Cruise i Katie Holmes potpisali sporazumni razvod

ZAGREB - Poznati holivudski par Tom Cruise i Katie Holmes potpisali su sporazumni razvod, priopćili su predstavnici dviju poznatih filmskih zvijezda a prenosi britanski BBC.

"Stvar je riješena i postignut je pismeni dogovor", stoji u izjavi Katiena odvjetnika Jonathana Wolfea časopisu People. "Presretni smo zbog Katie i njezine obitelji", dodao je.

Vijest je u elektroničkoj poruci novinskoj agenciji Reuters potvrdila i Cruiseova glasnogovornica: "Gotovo je", napisala je.

U zajedničkom priopćenju objavljenom ranije u ponedjeljak, par je ustvrdio kako rade na pronalasku sporazumnog rješenja oko pitanja skrbništva nad njihovom zajedničkom šestogodišnjom kćeri Suri.

"Kao roditelji, predani smo pronalasku zajedničkog rješenja koje bi bilo najbolje za našu kći Suri", stoji u priopćenju u kojemu su izrazili uzajamno poštovanje što se tiče njihove uloge roditelja te istaknuli kako žele zadržati privatnost nad svojom obiteljskom situacijom.

Vijest o tome da je Holmes podnijela zahtjev za razvod braka odjeknula je prošli mjesec. Cruiseov je glasnogovornik tada izjavio kako je vijest duboko pogodila Toma, koji se "odlučio koncentrirati na svoje troje djece".

Time je priveden kraju odnos započet javnim izjavama uzajamnih simpatija i ljubavi. Holmes je jednom javno priznala da je kao djevojčica bila zaljubljena u Toma, te da je imala njegove postere na zidovima svoje spavaće sobe. Cruise je pak izveo poznato "zaljubljeno" skakanje po kauču na showu Oprah Winfrey, kada je javno izjavio da je zaljubljen u Katie. Zaprosio ju je na Eiffelovom tornju u Parizu a vjenčao ih je svećenik scientološke crkve, kojoj Tom odranije pripada.

Cruise, koji je prošli tjedan proslavio 50. rođendan, bio je 2011. najbolje plaćeni glumac Hollywooda. Holmes (33) je postala poznata po glavnoj ulozi u tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek". Njemu je to bio treći, a njoj prvi brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:01