OSMA SEZONA

POČINJE 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Subotom navečer rasplesat će nas Nevena, Žanamari...

Jedan od najgledanijih televizijskih spektakala i u ovoj će sezoni voditi Duško Čurlić i nikad vitkija Barbara Kolar
 Neja Markičević / CROPIX

Da, moja supruga Kristina je profesionalna plesačica, ali bojim se da mi dodatni treninzi s njom neće pomoći. Priznajem da baš i nisam plesno nadaren, imam, kako ljudi kažu, dvije lijeve noge - kazao je Giuliano Đanić, jedan od deset natjecatelja sedme po redu sezone HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' koja starta 2. studenog.

Njegovu plesnu konkurenticu, pjevačicu Žanamari Lalić, najviše zanima kako će plesati kad obuje plesne cipele.

Na fotografiji: Sanda Dubravčić Šimunjak, Giuliano, Nevena Rendeli, Damir Hoyka, Ornela Vištica, Mislav Čavajda i Žanamari Lalić.

- Moj mentor Damir Horvatinčić i ja s prvim smo treninzima počeli prije desetak dana, a ja zasad plešem u tenisicama. Damir me tješi da su upravo tenisice glavni razlog što padnem nakon što izvedem neku plesnu piruetu i uvjerava me da se to neće događati kad obujem cipele. Nadam se da je u pravu - govori pjevačica.

- Za ovaj plesni pothvat potrebno je puno volje i truda, a, bojim se, bit će i puno žuljeva i bolnih nogu - predviđa glumica Ornela Vištica.

Bivša klizačica, a današnja liječnica Sanda Dubravčić Šimunjak zaplesat će s Nicolasom Quesnoitom, i jedva čeka da je po prvi put ocijeni članica žirija legendarna Milka Babović. Uz gospođu Milku žiri čine još i Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman koji će ove jeseni kritizirati ali i hvaliti i plesne bravure Janka Popovića-Volarića, Nevene Rendeli, Ive Mihalić, Ronalda Brausa, Mislava Čavajde i Damira Hoyke.

Na fotografiji: Giuliano, Damir Hoyka, Mislav Čavajda

Jedan od najgledanijih televizijskih spektakala i u ovoj će sezoni voditi Duško Čurlić i nikad vitkija Barbara Kolar.

- Kako sam skinula kilograme? Disciplinom, disciplinom i disciplinom. Učinak je unatoč svemu spor jer se traperice koje su 'mjera svih mjera' i dalje opiru - rekla je Barbara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:41