SEVE JE PRESRETNA

SEVERININ IGOR ODLUČIO UZETI HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO? 'Jako je zavolio Hrvatsku, kupit će i nekretninu u blizini Zagreba'

 Instagram

Igor Kojić zbog supruge Severine želi hrvatsko državljanstvo, piše srpski Kurir .

Sin pjevača Dragana Kojića Kebe planira navodno u Zagrebu kupiti stan u kojem će živjeti sa Severinom i njezinim sinom Aleksandrom. S obzirom na to da bračni par u zadnje vrijeme više vremena boravi u Zagrebu i Splitu nego u Beogradu, svoj dom žele imati u Hrvatskoj. Igor je tako poželio i dvojno državljanstvo.

- Otkad je započeo vezu sa Severinom, Kebin sin jako je zavolio Hrvatsku. skoro svaki vikend su u Zagrebu u njezinom stanu, ali i to će se uskoro promijeniti jer i Igor bi volio kupiti nekretninu u blizini Zagreba. Severina je time oduševljena, a papiri za dvojno državljanstvo su već u pripremi - tvrdi izvor za Kurir.

Dodaje da su Igora roditelji podržali u njegovoj namjeri.

- Keba i supruga u svemu podržavaju svoju djecu. Keba će sinu i pomoći u kupnji nekretnine. Iako im je dao na korištenje dio svoje kuće, ne smeta mu što većinu vremena provode u Zagrebu - zaključio je izvor. Da je cijela obitelj zbilja složna, govori i činjenica da će Severinina majka sljedeći vikend provesti u Beogradu kod Kojićevih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:24