'STRPLJIV SAM'

'SUZE MI KRENU KAD POMISLIM NA SINA' Bivši Severinin zaručnik progovorio o borbi za skrbništvo nad četverogodišnjim Aleksandrom

 Srdjan Vrancic / CROPIX

Severina i njezin bivši zaručnik za skrbništvo nad sinom Aleksandrom bore se već skoro tri godine.

Milan Popović nedavno je sudjelovao na konferenciji za novinare na temu modela ravnopravnog roditeljstva, a kako je rekao za srpski Alo, vjeruje da će promjena zakona dovesti do toga da i on sudjeluje u odgajanju sina.

No kako tvrdi, iako se ne mogu dogovoriti oko skrbništva, sina redovito viđa.

- Postoje spekulacije da ne viđam sina, no nije tako - tvrdi Milan. Dodao je da mu je teško što ga ne može vidjeti kad god da to poželi, no i da je naučio biti strpljiv.

- Svaki naš susret je iznenađenje. Mislim da nije uskraćen za očinsku ljubav - rekao je Milan. Dodao je da su ga neke od situacija, bile sretne ili tužne, natjerale na suze.

- Nekako uvijek kad mislim na Aleksandra, a nije pored mene, krenu mi suze. Zakon vam ne može uskratiti očinstvo - kaže srpski poduzetnik.

Progovorio je i o tužbi protiv Igora Kojića, Severininog supruga.

- Koristit ću sve zakonske načine da zaštitim privatnost svog djeteta. Želim da moje dijete odraste sretno kao i sva druga djeca i prije svega u anonimnosti, tako da ako treba, podnijet ću još 100 tužbi ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost mog sina - zaključio je Milan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:19