PONOVNO SAMA

Tamara Ecclestone: Tata me spasio! Bila sam u šoku kada sam vidjela snimku seksa

Tamara, uvijek sklona povjeriti se novinarima, ispričala je da ju je uhvatila panika. Bernie joj nije preko telefona htio reći o čemu je riječ. Kad je ušla u njegov ured, sledila se, jer je tamo sjedila njezina majka Slavica Ecclestone, što je više nego neobičan prizor s obzirom na njezine loše odnose s Berniejem od razvoda 2009. Slavica je bila sva u suzama, Bernie šokiran. “Tata me odveo na stranu i rekao mi da će me ono što ću vidjeti jako pogoditi, ali da to moram vidjeti”, ispričala je Tamara, prema novinarkinim riječima, očiju crvenih od plakanja. “Onda sam s roditeljima sjela za laptop i počeo je film. Mama je plakala, tata je bio blijed, a ja sam otupjela od šoka.” Na kompjutoru su se vrtjela dva filmića snimljena u visokoj rezoluciji, s dvoje ljudi usred razuzdanog seksa.

Cartierove narukvice

Prvo je shvatila da je jedan od snimljenih njezin Omar. Na ruci su mu bile dvije Cartierove ljubavne narukvice koje mu je ona kupila - jednu, od žutoga zlata, kad su se upoznali i drugu, od bijeloga zlata, prije godinu dana kad je shvatila da je Omar čovjek s kojim želi imati djecu i provesti ostatak života. Postalo joj je mučno, umalo je povratila. Narukvice su bile dokaz da je seks snimljen kad su ona i Omar već bili skupa. “Bilo mi je mučno, bila sam izdana, zgromljena i bilo me sram što moji roditelji to moraju gledati. Mislim, moj tata ima osamdeset godina”, rekla je Tamara na tren zaboravljajući da njezin tata ima i 50 godina mlađu djevojku i da nije baš osjetljivi penzioner. Kad su filmovi završili, Slavica je rekla kćeri: “Ne mogu vjerovati da si tako mirna”. Ali Tamara nije šutjela samo zato što nema majčin eksplozivni temperament već i zato što je bila, kako je rekla, “smrznuta od nevjerice i previše šokirana da bi plakala”. Osjećala sam se kao da žalim za nekim tko je umro, jer sam shvatila da čovjek kojeg sam voljela nije postojao.

Brutalno otrežnjenje

Uplašila sam se kad sam shvatila s kim sam dijelila krevet i pobješnjela zbog njegove ravnodušnosti prema meni i mome zdravlju”, rekla je. Bernie ju je upitao što će napraviti. Tamara je odgovorila da više nema razgovora. Nema daljnjih poteza, za nju je već sve bilo gotovo. “Mogla bih probaviti seks na jednu noć, svatko može pogriješiti, ali ovo je bilo nešto drugo, trebali biste vidjeti da shvatite o čemu pričam”, rekla je Tamara. “On očito ima velikih problema i ne želim da neku drugu djevojku izda kao što je izdao mene.”

Tamara Ecclestone tako je dobila dozu brutalne stvarnosti koju nije tražila. Od cijele obitelji Ecclestone ona je jedina gotovo sustigla slavu svoga oca, na sebi svojstven način: prvo je htjela biti manekenka, pa se pokušala profilirati kao poslovna žena i humanitarka, onda je imala svoj reality show Billion Dollar Girl u kojemu se sve vrtjelo oko njezine kupovne moći, 200 tisuća funti vrijedne zbirke torbica, 70 tisuća vrijednog ormara s cipelama, kristalne kade od milijun funti i slično. I njezina veza s Omarom stalno je bila pred kamerama, Tamara je pričala o osjećajima, o vjenčanju kojim je htjela zasjeniti ekstravagantnu svadbu sestre Petre, o tome koliko voli Omara kojemu se u noći kad ga je Bernie razotkrio nije mogla vratiti, pa je nazvala Petru i otišla k njoj.

Omar se ne kaje

Još dok su je vozili u Belgraviju, nazvala je Omara. Iako za sebe kaže da je vrlo emotivna, tada je bila mirna. “Upravo sam gledala video na kojem se seksaš s drugom osobom.” “Što?” pitao je Omar i pokušao sve poreći. “Gledala sam video i moji su roditelji gledali video”, nastavila je Tamara.

Onda je Omar priznao da je on na filmu, da je s tom ženom bio samo jednom i da je bio ucijenjen. “Stvari su puno kompliciranije nego što ti se čini, morao sam to napraviti”, uvjeravao je Tamaru.Tamara mu je rekla da se kloni nje i njezine obitelji. Onda ga je nazvao Bernie. “Molim te da poštuješ Tamarinu želju. Dovoljno si joj priuštio, ona sada treba samo nastaviti dalje”, rekao je. Tamara tvrdi da se Omar nikada nije ispričao ni njoj ni Bernieju i da je zvučao kao da se nimalo ne kaje. Bernie Ecclestone dobio je signal da video postoji nakon što je netko takav trač vidio u tabloidu. Povukao je nekoliko veza i video se stvori na njegovu kompjuteru. Umjesto da paparazzima pokazuje preplanulo tijelo kraj Omara u Saint Tropezu, Tamara sad u trenirci plače u kući s čivavom Dukom u krilu i s novinarima dijeli “najgori dio svog života”. Svi tragovi Omarova postojanja uklonjeni su iz kuće.

Momačka večer

“Ne bih podnijela da se vratim kući i nađem njegovu četkicu za zube na umivaoniku ili putovnicu u ladici”. rekla je “Ali ne znam hoće li mi išta pomoći da se riješim sjećanja na njega.” Ne spava, jer svaki put kad zatvori oči, vidi scene iz videa. Živi od kave i slatkiša. Bernie joj je rekao da je dugoročno dobro prošla jer je još mlada i čitav je život pred njom, izbjegla je brak i djecu s pogrešnim čovjekom.

Najgore joj je, kaže, što nikad neće znati je li je Omar ikada stvarno volio. Omar tvrdi da je seks snimljen na momačkoj večeri njegova prijatelja, da je bio pijan i da nije imao pojma što radi.

Tvrdi da je Tamara tvrdoglava i da ga ne želi slušati. Sve poriče i tvrdi da je video nastao prije njihove veze, da su ga ucjenjivali i da je netko pokrenuo cijelu operaciju da ga spriječi da uđe u obitelj Ecclestone. Traži od Tamare da se nađu nasamo da joj objasni što je vidjela i zašto je video poslan, ali nakon što je ona na filmu uočila Cartierove narukvice, Omar nema šanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:18