BITKA ZA KĆER

Tom Cruise: 'Scijentologija nije kriva za naš razvod!'

FILE - In this Nov. 4, 2007 file photo, actress Katie Holmes joins her husband Tom Cruise as he holds their daughter Suri after Holmes finished the New York City Marathon in New York. Holmes' attorney Jonathan Wolfe said Friday June 29, 2012 that the couple is divorcing, but called it a private matter for the family. (AP Photo/Kathy Willens, file)
 AP / AP2007

Odvjetnik Tom Cruisa napao je Katie Holmes, optužujući nju i njen odvjetnički tim kako se igraju medijima.

Sve dosad Tom Cruise (50) nije progovarao u vezi razvoda, no kada je Kate dala izjavu, njegov je odvjetnik Bert Fields odmah istupio u javnost sa informacijama o borbi para za skrbništvo nad šestogodišnjom Suri.

Fields za BBC-ev radio 1's Newsbeat nije htio otkriti detalje razvoda, no iskoristio je priliku da izrazi kako je njegov klijent jako tužan zbog svega što se događa. - Nije u Tomovom stilu da ovo radi javno, dodao je.

Vjeruje se kako Katie želi skrbništvo nad Suri jer je zabrinuta zbog Tomove predanosti scijenotologiji i o utjecaju te 'kvazi-religije' na njihovu šestogodišnju kćer.

Jedan izvor rekao je kako je Katie bila u potpunosti predana scijenotologiji. - Bila je entuzijastična i rado je sudjelovala. No,dodao je i kako je Tom odlučivao baš o svemu u njezinom životu. - Na kraju, osjećala je kako ne može ni disati bez njegovog dopuštenja, rekao je izvor.

Tom Cruise na sebe je privukao negativan publicitet, a njegov se odvjetnik svim silama trudi da to promijeni.

- Ovo se ne događa zbog vjere. Svi navodi u vezi scijenotologije korišteni su kako bi povrijedili Toma, rekao je njegov odvjetnik.

Supružnici trenutno ne razgovaraju, no Tom kaže kako zove Suri nekoliko puta dnevno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:21