BIVŠA MISS HRVATSKE

Vanja Rupena voditeljica je showa Hrvatski top-model

Show 'Hrvatski top-model' se na male ekrane vraća nakon dvogodišnje pauze. RTL televizija planira snimiti sedam epizoda druge sezone, dok će osma ići uživo
Vanja Rupena 2008.
 Vladimir Ivanov / CROPIX

ZAGREB - Bivša Miss Hrvatske, Vanja Rupena, zamijenila je Tatjanu Jurić te će najesen voditi drugu sezonu RTL-ova showa “Hrvatski top-model”.

- Jedva čekam da u showu pokažem svoje iskustvo i naučim djevojke malim trikovima koji će im puno pomoći u njihovoj budućoj karijeri - rekla je Vanja Rupena. Dodala je da će njezin voditeljski stil biti bliži onom njemačkoga supermodela Heidi Klum nego njezine američke kolegice Tyre Banks jer, kako kaže Vanja, Heidi joj je bliža po karakteru.

Pauza od dvije godine

Show “Hrvatski top-model” na male ekrane vraća se nakon dvogodišnje pauze. I dok su mnogi prethodnoj voditeljici Tatjani Jurić predbacivali njezino neiskustvo na modnim pistama, za Vanju takve kritike ne drže vodu.

Strašne su to kušnje

Ova manekenka iz Umaga na modnoj je sceni već petnaest godina, a posljednjih pet živi u Milanu, a zadnjih nekoliko godina češće je u televizijskom studiju nego na pistama.

- U našem su svijetu mnoge kušnje i treba biti karakterno čvrst, nije važna samo ljepota - komentirala je Vanja odluku prve pobjednice showa, Sabine Behlić, da odustane od obećane inozemne karijere.

- Snimat ćemo sedam epizoda, a osma će biti uživo. Sa snimanjem počinjemo na ljeto, a prva bi se epizoda trebala emitirati na jesen. Kao i prošle sezone, tročlani žiri izabrat će 15 finalistica, a dobna nam je granica viša nego prije, od 16 do 26 - rekla je producentica Marija Jelena Zen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:21