VRUĆE SCENE

VIDEO, FOTO Prekrasna Eva Longoria ljubi drugu djevojku. Pogledajte!

Photo Supplied by Alpha 065630 20/07/11Kate del Castillo as Cleotilde and Eva Longoria as Rosalba in a scene from the movie Without Men
 Supplied by Alpha / Supplied by Alpha

Popularna 'kućanica' Eva Longoria ima pune ruke posla otkad samuje, a zaintrigirala je posljednjim filmskim uratkom "Bez muškaraca" (Without Men), gdje izmjenjuje nježnosti s drugom ženom.

Riječ je o prekrasnoj Meksikanki Kate Del Castillo, poznatoj po brojnim ulogama u sapunicama. Scene su uistinu lijepe za oči, posebno muškom dijelu publike, a Eva ih je odradila prilično nervozno jer nikada nije radila nešto slično. No to je shvatila kao izazov i 'bacila' se na zadatak.

Ali u filmu je riječ o ozbiljnim stvarima, radnja se zbiva u zabačenim dijelovima Južne Amerike, gdje žene ostaju bez svojih muškaraca koji su otišli u rat. Pritom se moraju brinuti same o sebi, a neke se i zaljubljuju. Osim Eve, u njemu glumi i Christian Slater.

Ovo je Evi Longoriji bio treći film ove godine, a iz to radi i na seriji "Kućanice". Očito na taj način najbolje može otkloniti misli od bivšeg supruga, NBA zvijezde Tonyja Parkera , od kojega se razvela ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:31