OSJEČKI MULTITALENT

VIDEO, FOTO: PJEVA, GLUMI I IMA LUDI LJETNI HIT 'Zvjezdica' Mery predstavila spot za prvi singl 'Kemija'

 
 Promo

Mlada pjevačica moćnog vokala Meri Andraković, umjetničkog imena Mery, snimila je spot za pjesmu "Kemija". Potpisuju je Kristijan Rahimovski i Boris Đurđević, a spot je sniman na lokacijama iza osječkog Gradskog vrta i na neotvorenom mostu u Petrijevcima. Autor spota je Josip Grizbaher (Cinematic Osijek).

Promo

Promo

Promo

Postignuli smo ono što sam i htjela: potaknuli smo mlade da ostave mobitele i vrate se već zaboravljenim stvarima - plesanju i zabavi na ulici. Pjesma je modernog pop prizvuka, ali 'začinjena' je dozom dance ritma, a to je po meni najbolja kombinacija za ludi ljetni hit. Iako nam je bilo jako vruće i imali smo niz nezgoda prije samog snimanja, pogotovo naša šminkerica, kojoj je dvaput pukla guma na autu, dali smo sve od sebe i odradili posao kao profesionalci. I što je najvažnije, za vrijeme snimanja nismo ni taknuli svoje mobitele. Na njih smo potpuno zaboravili - kaže simpatična Osječanka.

Javnost je Mery upoznala kao natjecateljicu RTL-ova showa "Zvjezdice", u kojem je dogurala do superfinala. Pjevanjem se bavi još od vrtića, a svoj glazbeni talent pokazala je i na brojnim natjecanjima. Mery također glumi i u osječkom HNK, i to u mjuziklu ''Moje pjesme, moji snovi'', u kojem tumači lik Luise Von Trapp. Za taj projekt lani je osvojila nominaciju za nagradu Hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina.

Nova zvijezda domaće estrade ove godine upisala je i srednju školu za klasično pjevanje u Glazbenoj školi Franje Kuhača u Osijeku. Inače ide u treći razred Opće gimnazije u Valpovu, a nakon što završi srednju školu, planira upisati Glumačku akademiju ili Akademiju solo pjevanja.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:05