HRABAR POTEZ

VIDEO, FOTO: POTVRĐENA ŠUŠKANJA Intimno priznanje Chanove kćeri nije iznenadilo baš nikoga, slavni tata nema ništa protiv!

 
 Profimedia, Alamy

Etta Ng, 17-godišnja kći Jackieja Chana, holivudskog akcijskog junaka rođenog u Hong Kongu, novom objavom na Instagramu potvrdila je ono o čemu se već neko vrijeme šuška - da je gay.

Ispod fotografije na kojoj pozira ispred pozadine u duginim bojama stavila je hashtagove #lgbt, #lesbian i #androgynous. Prije toga napisala je: "U slučaju da niste svi shvatili, gay sam", ali to je, iz samo njoj poznatog razloga, brzo izbrisala.

Strani mediji prenose kako je Etta već neko vrijeme u sretnoj vezi s 30-godišnjom Andi Autumn, Instagram zvijezdom i modnom dizajnericom iz Kanade, koja trenutačno živi i radi u Hong Kongu.

- Nikada nisam upoznala osobu kao što je ona. Dala mi je slobodu da sve što mislim izrazim bez ikakvih presuda... Ona me zbilja i u potpunosti razumije, a sve je bilo protiv nas... Konačno smo krenule u pravom smjeru - napisala je Andi na svom profilu na Instagramu.

Iako Ettin otac još nije komentirao kćerinu homoseksualnost, pretpostavlja se kako će joj i u tom segmentu života pružiti apsolutnu potporu.

Naime, Chan se u više navrata zalagao za poštivanje prava LGBT zajednice u Sjedinjenim Američkim Državama, čak je snimio i kampanju za njih, ali azijski aktivisti često ga kritiziraju jer otvoreno brani kineski komunistički režim koji sustavno gazi osnovna ljudska prava.

Inače, Jackie je kćer Ettu dobio iz afere s bivšom Miss Azije Elaine Ng Yi-Lei. Glumac iz braka s kolegicom Lin Feng-jiao također ima i 34-godišnjeg sina Jayceeja.

#lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

A post shared by @stolenmilktea on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:14