ZABAVA ZAJAMČENA

VIDEO, FOTO: VRAĆA SE SEKSEPILNA DANCE ZVIJEZDA '90-IH 'Da mi je netko rekao da ću nastupati u grudnjaku i nekakvoj krpici oko struka...'

 Nova TV

Josipu Lisac ove nedjelje u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovit će Bojan Jambrošić.

Nova TV

Nova TV

Nova TV

- Neće mi biti lako. Nema tu mjesta za neku zafrkanciju. Volio bih to dostojanstveno odraditi jer je i Josipa takva - rekao je pjevač, koji će izvesti pjesmu 'Danas sam luda', a za nastup priprema i zanimljivu koreografiju.

Ana Gruica oduševljena je transformacijom u Roberta Marekovića iz benda Fantomi.

Nova TV

- Super su! Ovo doživljavam kao da imam dvije minute glumačkog zadatka, a u nedjelju mi je mini-premijera - izjavila je Splićanka, koja će otpjevati pjesmu 'Duda'.

Zabavan nastup osigurat će i Mario Roth. Gledat ćemo ga kao Anamariju, zvijezdu cro-dance scene '90-ih.

Nova TV

- Potpuno sam zaboravio na pjesmu 'Novi svijet'. Da mi je netko prije nekoliko godina rekao da ću nastupati u grudnjaku i nekakvoj krpici oko struka, odgovorio bih mu: 'Lažeš, majstore!' - priznao je Mario.

I Miju Anočić Valentić čeka zahtjevan zadatak - transformirat će se u Jennifer Beals, glumicu iz 'Flashdancea' i otpjevati soundtrack iz filma, koji izvodi Irene Cara.

Nova TV

- Sad trebam glumiti glumicu koja nije plesačica i u isto vrijeme pjevati. Najveći izazov bit će mi ne uspuhati se na pozornici - rekla je Mia.

Nives Celzijus pak očekuje hologramski nastup. Utjelovit će, naime, Ivanku Mazurkijević i Milu Kekina. Ivana Mišerić postaje Scatman, Daniel Bilić bit će Diana Ross, a Dalibor Petko transformirat će se u Jima Carreyja iz filma 'Maska'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:43