DRŽI DO VJERE

VIDEO: 'NISAM BILA, BOŽE ME PROSTI, SILOVANA, ALI ABORTUS MI NIJE PRIRODAN' Naša pjevačica o gorljivoj temi u Hrvata i svom duhovnom preobraženju

 CROPIX

- Znala sam biti zločesta i nedobra. U nekim stvarima bilo je pakosti. To treba priznavati. To je bitno, tu se čovjek mijenja - ustvrdila je pjevačica Nika Antolos, koju pamtimo kao članicu benda Feminnem.

Nika je dala intervju Tinu Milviću, bivšem kandidatu showa '3,2,1 - kuhaj!" i realityja 'Anno', u kojima je itekako pokazao svoj prgavi karakter, a kako je toj istoj prgavosti i egocentričnosti rekla zbogom, glazbenica je otkrila upravo njemu, piše Slobodna Dalmacija.

- U trgovini sam imala susret na blagajni - dečko i cura stajali su iza mene i vrlo neumjesno komentirali što djevojka ispred mene kupuje, kako izgleda, kakve uši ima... Kad je izišla van, rekla sam mu da se srami i da će mu se sve to jednom vratiti - ispričala je Nika, koja je doživjela pravi duhovni preporod.

- Bog nam želi poručiti da se ne trebamo bojati. Ljudi su se naviknuli na strah, prirodno im je bojati se. Ono o čemu razmišljaš, to ti se i manifestira, zato trebamo misliti pozitivno - poručila je Nika te iznijela i svoj stav o prekidu trudnoće.

- Ne želim se igrati suca. Ako je Bog dao pravo izbora, a to je naše najveće pravo, onda ja tu ne mogu komentirati tuđi izbor. Mogu samo reći svoje mišljenje. Nisam bila u toj situaciji, nisam bila u financijskom problemu, ili bolesti, ili Bože me prosti, silovana, i ne mogu tu komentirati i biti pametna kad nisam imala takvu situaciju. Ali da sam za abortus - nisam. Nije mi to prirodno - zaključila je Antolos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:30