TRAGEDIJA

VIDEO: UMRO NEKOLIKO SATI POSLIJE KONCERTA Kultni bend ostao bez basista: 'U šoku smo, pa maloprije smo se zafrkavali iza pozornice'

 FACEBOOK

Pretpostavlja se da je Kerry Turman, 59-godišnji basist legendarnog američkog benda The Temptations, umro prirodnom smrću, ali točan uzrok znat će se tek poslije obdukcije, koja bi mogla trajati nekoliko tjedana, pišu strani mediji.

Glazbenik je u nedjelju maestralno odradio koncert u Cape Girardeauu u Missouriju, a samo nekoliko sati nakon što je sišao s pozornice, bio je mrtav. Turmanovo beživotno tijelo pronašli su u hotelskoj sobi.

Njegov matični bend The Temptations, u kojem je Kerry svirao od '80-ih, prošli vikend nastupao je kao predgrupa Beach Boysima na njihovoj turneji 'Surf & Soul'.

- U potpunom smo šoku. Pa još maloprije smo se svi družili i zafrkavali iza pozornice. Kerry je bio nježni div velikoga srca i nevjerojatno talentirani glazbenik. Nedostajat će nam njegov vedar duh i osmijeh - napisao je na Facebooku Mike Love, jedan od osnivača Beach Boysa.

Od prerano preminulog kolege na društvenoj mreži oprostili su se i članovi The Temptationsa.

- Ostali smo bez člana obitelji. Počivao u miru, volimo te - stoji u njihovoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:59