NESREĆA NIKAD NE DOLAZI SAMA

VIDEO: ŽIVOTNI PAKAO ENGLESKE SEKS-BOMBE Saznala da je suprug vara s dadiljom, a onda je uslijedio novi šok: 'Napravit ću sve samo da spasim majku...'

 
 Getty Images

Katie Price, 39-godišnja engleska starleta i model, u televizijskom showu "Loose Women" iskreno je progovorila o teškoj bolesti koju su dijagnosticirali njezinoj majci.

Naime, Amy (69) ima idiopatsku plućnu fibrozu - kroničnu, progresivnu bolest koju karakterizira stvaranje ožiljaka u plućima. Spasonosnog lijeka i dalje nema, postoje samo oni koji mogu donekle usporiti napredovanje bolesti, a liječnici prognoziraju kako bi Katieina majka mogla živjeti još tri do pet godina.

LONDON - JUNE 4: (L-R) Jordan's Mother Amy, her Father Paul, Peter Andre and Jordan arrive for the penultimate day of filming of television program
Getty Images
Katie Price s majkom Amy i ocem Paulom te bivšim suprugom Peterom Andreom

- Napravit ću što god treba samo da mama što dulje ostane sa mnom. Spremna sam joj donirati svoje plućno krilo, iako nam liječnici ne mogu garantirati da će joj transplantacija spasiti život - rekla je Price.

Dodala je kako je zbog majčine borbe s opakom bolešću počela drugačije razmišljati i o vlastitoj budućnosti.

- Malo ljudi ovo zna, ali prije nego što sam se počela baviti modelingom, školovala sam se za medicinsku sestru. Mislim da je sad idealno vrijeme da se vratim tom plemenitom pozivu. Oduvijek sam voljela pomagati drugima, a diplomu bolničarke mogla bih dobiti u sljedećih pet godina - izjavila je engleska starleta, najpoznatija po ljubavnim skandalima i golotinji.

Čini se kako kontroverzna Katie uistinu proživljava najteže dane - prije nego što je saznala za majčinu idiopatsku plućnu fibrozu, otkrilo se da je prsatu plavušu treći suprug Kieran Hayler čak godinu dana varao s dadiljom koja je paru čuvala djecu. Supružnici, inače, imaju sina Jetta (4) i kćer Bunny (3).

Price iz veze s bivšim engleskim nogometašem Dwightom Yorkeom ima sina Harveyja (15), a u braku s pjevačem Peterom Andreom dobila je i sina Juniora Savvu (12) te kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (10).

- Prije nego što odem s ovoga svijeta, samo želim vidjeti da mi se kći smirila, želim biti sigurna da će unuci i ona imati dobar život, ništa više - zaključila je starletina majka Amy.

Happy Fathers Day @officialkieranhayler ❤❤❤

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Mother's Day breakfast by the jacuzzi @kandima_maldives #MyKindOfPlace ❤

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:35