POTPUNA BESMISLICA

BEZOBRAZNA PROVALA NOVINARA 'Mario Hezonja ima probleme s roditeljima'

U masi tekstova, tj. kratkih osvrta na potencijal i šanse Marija Hezonje isplivao je onaj Jareda Zwerlinga s američkog portala Bleacher Report

NBA draft na rasporedu je 25. lipnja u New Yorku, ždrijeb i matematika su odlučili tko će birati na kojem mjestu, a novinari naveliko počeli špekulirati o pozcijama na kojima će određeni igrači biti izabrani.

I Hrvati imaju svojeg predstavnika na draftu - od Marija Hezonje očekuje se da bude izbaran među prvih 10 pickova, a većina analiza stavlja ga negdje između 5. i 8. mjesta, što znači da bi mogao završti bilo gdje između Orlanda, Sacramenta, Denvera ili Detroita. Ako dođe do kakvog brzog trade-a, možda i u nekom drugom klubu, makar je to manje vjerojatno.

U masi tekstova, tj. kratkih osvrta na potencijal i šanse Marija Hezonje isplivao je onaj Jareda Zwerlinga s američkog portala Bleacher Report koji je 20-godišnjeg Dubrovčanina komentirao na svom profilu na Twitteru, na kojem ima 23 tisuće pratitelja.

On Hezonju smatra drugim najboljim europskim igračem na ovogodišnjem draftu, iza Latvijca Kristapsa Porzingisa, ali je i dodao kako ima 'nesređene' odnose s roditeljima'.

Usporedio ga je s Rudyjem Fernandezom koji je u NBA-u nastupao za Portland Trailblazerse, ali se zbog navodnog problema s ocem želio prije isteka ugovora vratiti u Španjolsku te završio svoj put u najboljoj svjetskoj ligi.

Budući da dotični svoje izvore ne navodi te se k tome spušta na nedopustivo nisku razinu, ovaj tweet zaslužuje samo osudu te se prije čini kao namjerno miniranje nečijih šansi nego objektivno procjenjivanje igrača. Internet, kao i papir, trpi mnoge besmislice. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:44