UŽASNE VIJESTI

NOĆNA MORA ZA LOS ANGELES CLIPPERSE Preko noći ostali bez dvije najveće zvijezde do kraja doigravanja

 Jaime Valdez-USA TODAY Sports

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Los Angeles Clippersi ostali su zbog ozljeda bez dvojice svojih najboljih igrača, braniča Chrisa Paula i krilnog centra Blakea Griffina, do kraja ovogodišnjeg doigravanja.

Paul je prerano završio sezonu zbog loma kosti zapešća desne ruke kojega je zadobio u trećoj četvrtini četvrte utakmice protiv Portland Trail Blazersa u ponedjeljak, dok je Griffinu u završnici iste utakmice stradao kvadriceps lijeve noge.

Omjer pobjeda u seriji Clippersa i Blazersa je 2-2, Clippersi su prve dvije utakmice u Los Angelesu dobili sa po 20-ak razlike (115-95, 102-81), da bi Blazersi uzvratili s dvije pobjede u Portlandu (96-88 i 98-84). Peta utakmica igrat će se u srijedu u Los Angelesu, a šesta u petak u Portlandu. Eventualna odlučujuća sedma utakmica na programu je u nedjelju u Los Angelesu.

Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa u kojemu je trenutačni omjer 3-1 za Golden State koji će najmanje sljedeća dva tjedna biti bez svog najboljeg igrača Stephena Curryja zbog ozljede ligamenata desnog koljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:49