DVA MILIJUNA EURA ZA DUGOVE

TAJNI SPASITELJI CIBONE Novac su dali Biserka Petrović i Ivan Artuković iz Francka!?

“Cibona je živa”, bila je ključna izjava Ace Petrovića na konferenciji za novinare nakon što je istekao rok koji je postavio prilikom inauguracije. S prvim danom rujna zaključen je prvi dio posla - skidanje blokade za dovođenje igrača iz inozemstva koju je postavila FIBA na zahtjev Marka Tomasa, Damira Markote, Gorana Vrbanca i Gordana Giričeka, te “zatvaranje” kompletne prošle sezone... Pod Tornjem se u utorak osjetio i dašak euforije, Aco je širio optimizam...

- Velikim dijelom isplatili smo dugovanja, tek nam se ne slaže matematika s Darkom Planinićem. Ukupno smo u proteklih desetak dana isplatili cca dva milijuna eura ili 15 milijuna kuna.

Do 1. listopada Petrović će složiti i novi Upravni odbor s, kako kaže, minimalno pet članova, a tada će Cibona dobiti i novog predsjednika, čije ime se još uvijek krije, no, kuloari bruje da je riječ o Ivanu Artukoviću iz Francka.

Odakle je došlo spomenutih 2.000.000 eura? - - Dva izvora su javna: Grad Zagreb i Efesova odšteta za Šarića, dok su dva poslovna tajna. Reći ću samo da između tih ljudi i Cibone postoji neraskidiva veza.

Jedan od dva tajna izvora je vjerojatno Artuković, a drugi - Acina majka Biserka Petrović!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:07