STIŽU DUJMOVIĆ I VIDA

Bilić zamolio predsjednicu Lokomotiva da mu kupi Diega za 12 milijuna eura; Olga: Može!

 www.fclm.ru

Bilić je, vidi se to odmah, karizmatičan trener koji se u potpunosti predaje radu i uspješno prenosi taj svoj naboj i pristup nama igračima - oduševljeno je o svom novom nogometnom nastavniku već nakon prvog treninga Lokomotiva izjavio vezist crveno-zelenih Maksim Grigorjev.

Predsjednica kluba, bankarica Olga Smorodskajapredstavila je Bilića igračima pojedinačno, a on se prije treniga u dvorani (koji je trajao 45 minuta, a zatim nešto dulje na otvorenom) obratio igračima najavivši borbu za vrh u ruskom prvenstvu te zatražio od njih požrtvovnost, predanost i odanost. Na toj prozivci nije bio Vedran Ćorluka.

Bilić i njegova ekipa zatim su zajedno s igračima večerali u klupskom restoranu, a Lokomotivin kuhar pripremao je jelo svakome po narudžbi.

Stiže i Dujmović?

- Ono što nam je postavio Bilić i u pripremama i u očekivanjima za prvenstvo je teško, ali održivo i dostižno - istaknuo je Grigorjev i priznao da je gledao nekoliko utakmica hrvatske reprezentacije te je posebno obraćao pažnju na Bilićevo ponašanje.

Ruski mediji navode kako Slaven Bilić traži od vodstva Lokomotiva da obavezno u klub dovedu brazilskog igrača Diega iz njemačkog Wolfsburga, koji je bio na posudbi u Atleticu iz Madrida, a učitelj njemačkog bundesligaša Magath za njega traži 12 milijuna eura. Rusi su navodno, kako bi zadovoljili zahtjevnog hrvatskog trenera, spremni ponuditi taj novac. No, u klub je zasad stigao vezist moskovskog Dinama Aleksandar Samedov, i to za nevjerojatnih devet milijuna eura, iako ruski sportski tisak piše da se ipak radi o puno manjem iznosu. Osim toga, Bilić se navodno, stidljivo, raspitao je li moguće otkupiti od moskovskog Dinama i ugovor za Tomislava Dujmovića, dok bi nakon prvih nekoliko pretkola Lige prvaka put Moskve mogao krenuti i Domagoj Vida, ali se još ne zna kakav je Mamićev plan.

CSKA želi Prandellija

Sovjetski sport piše da bi se Bilić mogao u ruskom prvenstvu suočiti sa svojim suparnikom s Eura Cesareom Prandellijem, trenutačnim talijanskim izbornikom, na kojega je oko bacio moskovski CSKA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:14