NAPALA I RODBINU

LIJEPA NOGOMETAŠICA ODUŠEVILA SRBIJU 'Tko ste zapravo vi u mom životu da se javljate samo kad vam nešto treba?!'

 Screenshot: Facebook

Srbiju trese futsal euforija. Razlog? Srpska reprezentacija izborila je plasman u polufinale Europskog prvenstva kojem je ujedno i domaćin i gdje će u četvrtak protiv Poljske igrati za finale.

Upravo činjenica da se za polufinalni ogled traži karta više motivirala je potpredsjednicu i nogometašicu Rada Jelenu Polić, koja inače na Euru radi kao volonterka, da se ogorčeno oglasi na društvenim mrežama, a njezin su komentar prenijeli brojni srpski mediji.

"Da nije ovog futsala (za koji 99% vas lažnih ljubitelja nikad nije ni čulo) ne bih ni znala koliko imam 'prijatelja'., braće, sestara, tetki, rođaka, susjeda…Prostom riječi, Vas koje nikad u životu nisam ni vidjela ni čula, koji me toliko volite da sam jednostavno očarana!!! Da nemate elementarnu kulturu i javljate se sa: „Daj nabavi mi karte, uvedi me u Arenu, tebe svi znaju, nabavi mi dres, majicu, loptu?!?' Tko ste vi zapravo u mom životu kada se javljate samo kada vam nešto treba? Ponosna sam na činjenicu da niti ne želim da mi se približite na bilo koji način, pa me nastavite pljuvati kada prođe i ovo natjecanje“. Hvala na pitanju, dobro sam, treniram, oporavljam se od ozljeda, u klubu sve ide po planu…“, napisala je Polić.





Može i u Kuriru! :D

Posted by Jelena Polic on 11. veljača 2016








Današnje "Alo" novine

Posted by Jelena Polic on 11. veljača 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:04