OTIŠAO U SAD

Luka Modrić popustio i vratio se treninzima, The Sun tvrdi da se ispričao Danielu Levyju

 ap

Luka Modrić poslušao je savjet mladog trenera i u utorak poručio klupskoj Upravi kako će početi trenirati. Doduše, Luka neće otići u Ameriku gdje se ostatak momčadi nalazi na pripremama već će individualno raditi u londonskom klupskom kampu. Podsjetimo, klub je Modrića kaznio s 80.000 funti zbog neodlaska u Ameriku, a ovaku će mu kazna biti smanjena.

Klub potvrđuje da se Modrić u ponedjeljak vratio treninzima. Trenersko osoblje napravit će plan ostatka njegovih priprema, piše u priopćenju kluba.

Nogometaši i stručno vodstvo Tottenhama se nalaze u Sjedinjenim Državama, gdje klub kreće s pripremama za novu sezonu u Premiershipu...

The Sun pak donosi priču kako je Modrić, čim je sletio u London, odmah otišao kod Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja gdje mu se, navodno, ispričao zbog svojega bojkota. The Sun također piše kako je Modrić otputovao u SAD gdje bi se trebao pridružiti momčadi.

I dalje je glavna klupska tema hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je odbio putovanje s klubom inzistirajući da ovog ljeta napusti London i krene put Madrida, prema Realu. Novi Tottenhamov trener Andre Villas-Boas je u SAD-a za engleski The Telegraph izjavio:

- Ovako ponašanje nogometaša, koji želi promjenu ili odlazak u drugi klub, nije novost. Mnogi su se tako ponašali. Ali, u ovom slučaju klub prvenstveno mora zaštiti sebe. Zato su uslijedile reakcije po kojima je Modrić kažnjen, jer njegovo je ponašanje napad na klub i disciplinu - rekao je Portugalac i nastavio:

- Jasna mi je njegova želja za odlaskom. I ranije je imao ponude, pa je ostajao. No, Tottenham se ponio sasvim normalno. Klub je želio poslušati sve ponude koje postoje za njega, odvagnuti, poslovati i odlučiti.

- Znam da Modrić nije neprofesionalac. I bez da su mi drugi rekli znao bih da mu je ovo prvi put da se ogriješio o disciplinu. On je maksimalni profesionalac. Ali, nažalost, u ovom se slučaju ponio netaktično - zaključio je Villas-Boas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:51