U OSIJEKU BIJESNI

Maglica odbio Mamićev novac i otišao u Hajduk!

Dinamo je bio spreman na suradnju i konkretizaciju mojeg razgovora sa Zdravkom Mamićem, ali Maglica nije htio ići u Maksimir. Silom je htio u Hajduk - rekao je Josić
 Vlado Kos / Cropix

Anton Maglica karijeru će nastaviti u Hajduku. Epilog je to jučerašnjeg sastanka u Zagrebu na kojem su pregovarali predsjednik Osijeka Zdravko Josić s jedne, te zastupnici Antona Maglice, odnosno menadžerske agencije Germania, i u ime Hajduka Jako Andabak.

- Na žalost, izgubili smo Maglicu pod okolnostima zbog kojih nisam ni sretan ni zadovoljan. Njegova upornost, kao i menadžera Germanije da pristupi Hajduku bila je ogromna. Pritisak koji je zbog toga dolazio na našu adresu je bio golem. Na kraju, Maglica će igrati za Splićane - kazao je predsjednik Zdravko Josić.

Koliko će Hajduk platiti Osijeku za raskid ugovora koji još ima s Maglicom, ostat će do daljnjega nepoznato.

- Ne bih govorio o novčanim iznosima, ali kada kažem da nisam ni sretan ni zadovoljan onda je valjda sve jasno - veli Josić.

Dinamo je bio spreman u Osijekovu blagajnu transferirati 400.000 eura, onda još ugraditi i određeni postotak koji bi pripao prvoligašu s Drave u nekom budućem, inozemnom, transferu Maglice.

- Da, bio je Dinamo spreman na suradnju i konkretizaciju mojeg razgovora sa Zdravkom Mamićem, ali Maglica nije htio ići u Maksimir. I on i njegovi menadžeri imali su samo jednu misao, odlazak u Hajduk. Nije bilo druge, morao sam pristati na ponuđeno - izjavio je Josić.

Nije valjda iznos o kojem ne želite javno manji od onog kojeg je bio spreman platiti Dinamo.

- Manji je, manji, ali pustimo to. Maglica je silom htio u Hajduk, njega je zanimao samo njegov interes i to je presudilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:53