UŽARENA ATMOSFERA

Tisuće Boysa unatoč porazu 'zapalilo' Dolac

    AUTOR:
    • Vanja Deželić

  • OBJAVLJENO:
  • 17.12.2009. u 18:48

Tisuće Boysa se na Kamenitim vratima pomolili za Dinamo prije početka utakmice

ZAGREB - Navijači Dinama nemaju pravo boraviti na stadionu i oko njega dok traje utakmica, ali kao utjeha bit će im videozid na poznatoj zagrebačkoj tržnici Dolac, gdje je i po ovom hladnom vremenu sve veći broj zaljubljenika u plavu boju. Pozitivnom atmosferom pokušat će odvesti svoj omiljeni klub do pobjede.

Okupljanje je počelo u 18 sati kod Kamenitih vrata, što je simbolično jer su se navijači tamo pomolili za svoj klub, a potom u povorci krenuli put Dolca, svi oboružani rekvizitima koji daju jasnu poruku - sunčane naočale za proljeće u Europi.

Kako bi igrači sve to osjetili izbliza velik broj najzagriženijih fanova dočekali su Dinamov autobus na izlasku iz karantene i ispratili ga navijačkim pjesmama, koje su oraspoložile igrače prije utakmice koju bi sutra mogli nazvati povijesnom.

Atmosfera u centru Zagreba ne jenjava i unatoč podatku da krajem prvog poluvremena Anderlecht na Amsterdam Areni vodi 3-1 na Trgu i dalje vlada veselje. Navodno sada ima oko 3000 navijača koji su obasjali centar bengalkama.

Novinari i stadionsko osoblje bit će jedina publika na stadionu utakmice koja ima poseban značaj za sve poklonike Dinama.

Izdvajamo