SLUČAJ RUKAVINA

U Hajduku zadovoljni u Šibeniku ironični na ukidanje suspenzije: 'Hvala, niste trebali...!'

U Hajduku su zadovoljni, njihova borba da ne plate dug Šibeniku na račun odvjetničke kuće "Lovrić&Klobučar" opet je urodila plodom, HNS je bio uviđavan prema bojazni "bijelih" zbog opasnih poreznih prijepora i dao novi rok do 13. kolovoza da se "rogovi u veći usklade", te usput i Šibeniku skinuo njihovu suspenziju.

Hajduk je miran, pregovara s poreznicima, a stekao je tih 4,7 milijuna kuna (s kamatama i sudskim troškovima) što ih prije ili kasnije, u ratama ili u komadu treba uplatiti. S druge strane u Šibeniku su blago ironični:

- Hvala HNS-u što su i nama skinuli našu suspenziju do 13. kolovoza, to je dodatni cirkus, ne znam što nam time pomažu?! U Sinju bismo trening-utakmicu igrali s "markirkama", ovako smijemo javno, u pravim dresovima. Nego, bitno je riješiti zavrzlamu i mi ćemo se s našim odvjetnicima očitovati o svemu u ponedjeljak. Neka proslavimo ovog vikenda Oluju, a Hajduk će svoj dug prema nama morati platiti za koji dan, ovako ili onako – rekao nam je tajnik Šibenika prof. Marko Karađole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:47