BURNA PROSLAVA DVOSTRUKE KRUNE

VIDEO: LUDO MODRO SLAVLJE Evo kako Portugalac vodi navijanje: 'Dinamo, JAČE, Dinamo, JAČE...!'

 foto: Arhiva JL

Slavlje Dinamove dvostruke krune počelo je još u svlačionici Gradskog vrta. Nisu se dugo zadržavali u Osijeku. Tandem 'Marko i Marko', strijelci u pobjedi nad Belupom, odnijeli su Rabuzinovo sunce u autobus i Dinamo je krenuo put Zagreba...

Ton navijanju davao je Portugalac Machado, slijedili su ga svi ostali. Zapravo, cijeli autobus bio je na nogama od Osijeka do Zagreba. Svi osim šofera Milana Bilića koji si nije smio dopustiti euforiju. Besprijekornom je vožnjom, kako samo on to zna i umije, uz stajanje na benzinskoj kako bi dečki uzeli 'goriva', nešto poslije ponoći dovezao skupocjen teret pod maksimirski jug.

Iako im je Zoran Mamić dao slobodno do petka, dečki nisu otišli u zagrebačku noć. Umor je uzeo danak pa su pošli kućama i vjerojatno dogovorili tulum za subotu nakon kojeg će se poput rakove djece razbježati na sve strane svijeta.

Slavlje na autoputu dokaz je zajedništva u svlačionici Dinama koje je bilo okidač prema svim uspjesima u okolnostima koje su bile sve samo ne uobičajene. POGLEDAJTE VIDEO!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:21